Vjenčanje iz snova želi skoro svaka djevojka

Upravo vjenčani par, Foto: chaoss/Shutterstock

Nakon veličanstvenih i vjerojatno romantičnih zaruka, slijedi planiranje “Dana iz snova”. U početku su podjednako zainteresirani oba partnera, no sv vremenom muška polovica odluke počne prepuštati svojoj voljenoj. Buduća mlada ima toliko toga za isplanirati, od godišnjeg doba vjenčanja, crkve, mjesta slavlja, fotografa, pozivnice,…niz je beskonačan.

S obzirom na vječita poskupljenja na koja smo naviknuli, mnogi će parovi vrebati najpovoljnije prilike za sve što im treba. Mnogi saloni za iznajmljivanje vjenčanica nude popuste, pa će se buduća mladenka našetati nebi li pronašla povoljnu, savršenu vjenčanicu.

Na internetskim portalima za društvenu kupovinu mogu se naći povoljniji fotografi koji rae pozivnice i zahvalnice, što mnogi neće propustiti. Također se mnogu kupiti kuponi za frizuru, šminkanje, manikuru, pedikuru i sve ostale, neophodne tretmane koje buduća gospođa mora obaviti, a opet po pristupačnijim cijenama. Mladoženja možda odijelo, košulju i cipele”‘ulovi” na nekom sezonskom sniženju.

Lokacija za slavlje osobni je izbor. Hoće li to biti klasična svadba u restoranu ili tulum za prijatelje, isključivo ovisi o mladencima jer je to ipak njihov dan. Tulumi kompletno u vlastitom angažmanu ili uz catering, također je stvar izbora. Klasični restorani pak nude razne opcije. Raspon cijena je velik, uglavnom ovisi o lokaciji. U ponudama su uglavnom slični, no mladenci će se morati potruditi ne bi li njihovo vjenčanje iz snova bilo apsolutno savršeno i pronaći mjesto koje im se sviđa i mogu si priuštiti.

Ako spadate među moderne mladenke, vjerojatno ćete izabrati nekog da vam organizira vaše vjenčanje iz snove. Posebno ako uzmemo u obzir činjenicu da, u prosjeku, planiranje vjenčanje traje više od 250  sati. Mnoge mladenke jednostavno nemaju vremena birnuti da za njihov dan sve ide prema planu, što ih pak opterećuje da uživaju u svemu.

Neki parovi smatraju da unajmiti nekoga da isplanira savršeno vjenčanje predstavlja dodatni trošak i opterećuje budžet, no, u stvarnosti ne košta mnogo više. ‘Wedding Planner’ nudi mnogo prednosti, poput popusta koje može srediti, možda se čak uspije i uštedjeti nešto novca, jer vremena spasite uistinu mnogo i možete ga provesti radeći daleko zanimljivije i uzbudljive stvari. Oni preuzimaju sav teret na sebe, a vama ostavljaju ljepše i ugodnije vjenčanje.

Autor: I.H., Foto: chaoss/Shutterstock