Unikatni i moderni nakit

ogrlica

Moderni svijet nudi brojne tehnološke izazove, ručno stvaranje i unošenje jedinstvenosti u proizvod, dodaje dušu i dubinu. Kombinirajući oblik i funkciju grubog metala, koji su povezani s osobnim dodirom, stvaraju novo značenje, novu poruku, koju obogaćuje, okoliš i kulturu života.

Ponalaženjem specifičnih svojstava metala dizajnerica Sabina Kopše omogućuje potpuno nove izražajne mogućnosti. Za privlačan vanjski izgled proizvoda i punoću estetskog izražaja, zaduženi su mnogi postupci koji diktiraju dizajn svakog proizvoda posebno. Stoga, svaki je proizvod jedinstven i ručno remek-djelo pod jednim imenom Virtu.s.

Interakcija metala jedinstven je izazov i u cjelini jedinstvena panorama duboke i iskrene ispovijedi pretraživanja. Sabina uvijek traži oblike i simbole koji grade opipljive umjetničke vizije u svijetu opuštanja i u svijetu u kojem ne postoje granice između žive i mrtve prirode.

U svakom kutu nalazi se životna priča, koju dizajnerica Sabina priča u fazi nastajanja proizvoda. Njezine ruke vješto oblikuju metal, koji nadopunjuje sa staklenim perlama kako bi dobila konačni izgled. Trag kojeg Sabina ostavlja je njezin odnos prema estetskom izražavanju.

Spajanje funkcionalnosti i ljepote jedinstven je izazov, što možete lako vidjeti u svakom od njezinih proizvoda. Proizvodi se stvaraju svaki posebno u istoj tehnici ali istovremeno, svaki proizvod je jedinstven. Proizvodi su stvar inspiracije, ponekad nadahnute prirodom, ponekad glazbom, neki proizvodi su izraz trenutne dobrobiti i stanja u kojem se nalazi.

Nakit, također izrađuje i prilagođava prema specifičnim željama korisnika, s obzirom na priliku, da li je to za neke posebne prilike kao matura, vjenčanje, zabava ili svakodnevno, u kombinaciji boje odjela i slično.

Način života i stil korisnika nije važan, važno je samo njegovom imidžu dodati točku na i. Nakit, koji stvara Sabina Kopše, pod markom Virtu.s, čini beskrajne mogućnosti, ono što je važno, da sami sebi dopustite mogućnost biti ljepa i posebna.