U Zagrebu se otvara M.A.C dućan

mac make up

Jedan od najpoznatijih svjetskih make-up brendova bit će dostupan u Zagrebu. Tvrtka Orbico Beauty dovodi poznati svjetski brend M.A.C u Hrvatsku i u narednim mjesecima otvara prvo prodajno mjesto u Zagrebu! Ova vijest sigurno će oduševiti bezbroj obožavateljica jednog od najpoznatijih make-up brendova na svijetu.

M.A.C. je poznata svjetska kompanija koja ima kupce širom svijeta. Radi se o poznatom američkom brendu za kozmetiku koji je pored Beograda odlučio otvoriti još jedan dućan u regiji, ovog puta u Zagrebu.

Unatoč krizi koja vlada već neko vrijeme pretpostavlja se kako će poznata marka imati veliki uspjeh baš kao što je imala u Beogradu gdje je premašila očekivanja za oko 50 %. Iako lokacija dućana još uvijek nije poznata, pretpostavlja se kako je riječ o prostoru na Ilici unajmljen od strane Pravoslavne crkve.

Zašto je M.A.C postao tako brzo popularan? Od trenutka kada se pojavio na tržištu, radi se o brendu koji stoji sam za sebe, a koji je jeftiniji od puno luksuznijih brendova i odlične kvalitete.

M.A.C-ova prodavaonica otvorit će se u samom centru grada Zagreba, a više informacija o cijelom događaju uskoro!

Izvor: buro247.hr, Foto: maccosmetics.com