Tuševi bez okvira

čisti tuš

Tuš je mjesto gdje započinjemo novi dan i gdje se opuštamo na kraju dana. Nema većeg užitka od tuširanja u rano jutro ili na kraju dana. Postoje razne vrste tuševa, koje nude različite vrste užitaka, a u nastavku vam donosimo tuš današnjice, koji će vam osim više užitka pružiti i veliku uštedu vode.

Tuševi bez okvira

Moderni tuševi rade se bez okvira, a sastoje se od staklenih ploča, koje daju prirodnu i umjetnu rasvjetu. Sada je super moderno imati cijeli paket tuša u staklu, a ne samo vrata tuš kabine.

Staklene ploče

Staklene ploče dijele tuševe od kupaonice i daju osjećaj prostora i otvorenosti. Samo jedna staklena ploča daje spa dojam kupaonici, a i lakše ju je održavati i čistiti.

Glava tuša

Današnji tuševi se postavljaju u zid, te više nisu na ručkama. Oni osim što ljepše izgledaju, puno su praktičniji. Iz njih je voda usmjerena direktno dolje prema odvodu, tako da je izbjegnuto prskanje po kupaonici. Uz manje nereda i više udobnosti, ovi tuševi su veći, te mogu poslužiti za tuširanje u dvoje.

Glava tuševi štede vodu

Oni smanjuju potrošnju vode, te se uz njih potrošnja vode prilikom tuširanja, smanjuje za čak 10-30 l u minuti.

Pločice

Najbolji makeover u vašoj kupaonici možete postići promjenom pločica. Kombinacija crvenih i bijelih pločica dat će vam dramatičan izgled, crne i bijele dat će retro efekt, a bijele i plave će stvoriti mirno ozračje. Pločice je najbolje birati s obzirom na prostor i ostatak namještaja, te s obzirom na vaš ukus.

Neki ljudi uživaju u nježnom dodiru tuša, s nježnim kapljicama koje padaju po njima, dok drugi više vole energičan mlaz vode iz tuša, koji ih razbuđuje i vraća energiju. Nekima je bitna ušteda vode prilikom tuširanja, pa se tuširaju onoliko dugo koliko im treba da se osvježe, dok drugima nije ništa drugo na pameti, osim da uživaju. Oni kupuju tuševe sa puno mogućnosti, koji će im pružiti veliko zadovoljstvo i opuštanje.

 Autor: A.Z., Foto: August/Shutterstock