Tretman pomlađivanja kože

maska-za-lice

Zima je napokon iza nas, no ne bez posljedica, ako pitate našu kožu. Umorna, beživotna, iscrpljena i bez sjaja – je li i vaša koža takva? Srećom, to se može lako promijeniti. Vrijeme je za proljetni detoks i tretman nakon kojeg će koža konačno zablistati!

Proljetno čišćenje tijela poznato je od davnina, a stare su kulture izuzetno pažljivo njegovale taj običaj. Naime, upravo je proljeće vrijeme buđenja i čišćenja, kako u prirodi, tako i u tijelu. Važnost i blagodati detoksikacije naširoko su poznate, a proljetno buđenje i priprema kože nakon dubokog zimskog sna ima višestruke prednosti – koža je znatno boljeg, hidratiziranog izgleda, njegovana i vidno pomlađena.

Vođeni idejom proljetnog buđenja i očuvanja mladolikosti, stručni tim IM ESTETICA-e osmislilo je namjenski tretman EXCHANGE & DETOX kojim se potiče kožu na ubrzan rad nakon zimske “hibernacije”, a rezultati su izuzetni, već nakon prvog tretmana.

njega-lica

Tretman krije pravi recept protiv starenja kože i poštuje prirodni način obnove kože. Naime, zimi su usporeniji metabolički procesi: sporija je izmjena tvari, koža se sporije se obnavlja, a brže gubi tvari i kvalitete potrebne za zdrav i mladolik izgled. Tretman pomaže u procesu revitalizacije i regeneracije, ubrzava izmjenu tvari, a koža nakon njega doslovce blista vitalnošću i svježinom.

Osim toga, direktnom aplikacijom vitamina i antioksidanata prije samog tretmana osigurava se njihova aktivnost u koži, te antioksidativno djelovanje kako bi se koža oslobodila zimskih toksina. Detoksikacija je prvi korak buđenja kože koji ju dubinski aktivira, ali je ujedno i priprema za unos ostalih aktivnih i nutritivnih sastojaka u ovom tretmanu.

ciscenje-lica

Posebno osmišljen tretman EXCHANGE & DETOX predstavlja pravi koktel ljepote i mladolikosti, a njegovi sastojci kriju pravu moć ciljanih tretmana. Nastao pod budnim okom dermatologa i kozmetičkih tehnologa tretman koži vraća svježinu i vitalnost.

Nevjerojatnu moć pomlađivanja i trenutnog djelovanja daju mu posebno osmišljeni sastojci: zob je zadužena za obnovu kožne barijere te smanjenje transepidermalnog gubitka vode tipičnog za zimsko doba, alantoin obnavlja kožno tkivo i ubrzava izmjenu tvari, C Vitamin zadužen je za dodatni anti-ox boost, ulje konoplje za jačanje imuniteta kože i ubrzanu izmjenu tvari, probiotici za jačanje dobre bakterijske strukture, hidrataciju i regeneraciju, avokado ulje i ulje noćurka za dodatni vitaminski boost no unutar masne cjeline kako bi koža bila dugotrajno meka i hidratizirana.

Hijaluronska kiselina je tu za još malo hidratacije te wakame alge kao pojačani izvor minerala i onu neodoljivu mladolikost – EXCHANGE & DETOX tretman krije recept za blistavu, sjajnu i prije svega pomlađenu kožu.

Godine s lica više ne morate skrivati, jednostavno ih “obrišite”!

Javite nam se na link ili na telefon 01/7701-041

www.imestetica.hr