Trendi nakit

nakit

Zasigurno svaka žena ima vječitu dilemu što obući. Čak i kad nam je ormar prepun novih te starijih stvari, odjeće i različitih odjevnih kombinacija, nama i dalje nedostaje ono što nemamo. Ove jeseni u središtu pozornosti nisu haljine, majice, traperice ni obuća. Modni dodaci jedini su trend koji se nosi.

Sve žene će najvjerojatnije potvrditi da su modni dodaci poput sata, narukvice, ogrlice ili ukosnice za kosu, podjednako bitni kao i sama odjevna kombinacija. Osim toga, oni trebaju pristajati jedno drugome kako ne bi došlo do odudaranja. Tako je za svaki modni styling određena kombinacija nakita i odjeće.

Na jednobojnim kombinacijama, najbolje se ističe šareni nakit, zanimljive perlice ili koža. Kod svečanih i večernjih haljina koje uglavnom nosimo u posebnim prilikama, prigodniji je zagasitiji nakit, odnosno srebrna ogrlica ili biseri. Što je jednostavniji outfit, to nakit može biti naglašeniji. Sve ovisi o vašem ukusu.

Ove jeseni u modi je dugi, veliki nakit. Naime, upečatljivi modeli ističu se već od ljetnih dana. Ljeto je također bilo prepuno šarenih modnih detalja i dodataka. Oni su možda mali, ali je stoga njihova uloga mnogo veća. Kad su u pitanju ogrlice, ove jeseni u modi je da sami privjesci budu unikatni i veliki. Što su uočljiviji, to će biti moderniji, a vi ćete privlačiti poglede gdje god krenuli.

Modeli i boje narukvica nisu toliko bitni, jedino što je važno jest da ih bude što više. Pet, šest narukvica različitih boja odlično će vam pristajati. Pogotovo ako ih imate na jednobojnu haljinu pastelne boje ili zanimljiv kostim za posao.

Ukrasi za kosu nastavljaju biti u modi. Zanimljive trakice u kosi šarenih, pomalo neonskih boja pristaju svim odjevnim kombinacijama. Crno-bijele su odlične za večernje izlaske i romantične večere, dok su svjetlije boje prigodnije za svakodnevne šetnje gradom.

Autor: D.Š.  Foto: clifford e wright/Shutterstock