Trendi boje za jesen

jesen moda

Za ovogodišnju jesen i zimu pripremljen je već niz modnih trendova, no znate li koje boje se nose? Možda vam se ne da kombinirati novu odjeću i obuću ili jednostavno nemate novca, ništa zato! Zavirite u svoj ormar i izvucite neke modne komade koji su se prije nosili. Bitno je samo da su njihove boje ponovo in! Odmah ćete biti u trendu, moderni i ženstveni.

Definitivno jedna od boja koja će obilježiti jesen i zimu je siva. Sve sive kombinacije dolaze u obzir, no najviše se priznaje svjetlo siva! Kombinirajte ovu boju u toplim vestama ili hlačama, vunenim haljinama ili nabavite kapu u toj boji. Vrlo je zahvalna i može se nositi uz sve ostale boje! Tako ćete je dobro kombinirati s vječno modernom crnom ili trenutno modernom žutom.

Sljedeća boja koju zasigurno imate u svom ormaru je plava. I to ona modra. Nosite je na svečanim haljinama, kaputima ili trapericama. Što se tiče modnih dodataka, odaberite plavu torbu ili čizme! Dobra je vijest da je ovogodišnji glavni trend jeseni i zime kombinacija plave s crnom. Neke od vas zasigurno nikada ne kombiniraju ove dvije boje, no moda se ove jeseni odlučila poigrati nama i zašto joj se ne prepustiti. Isprobajte ove dvije slične, a tako različite boje i sigurno će vas oduševiti! Iskombinirajte plavu haljinu s crnim kaputom i cipelama i djelovat ćete ženstveno i profinjeno.

Za večernji izlazak odaberite prozirne nijanse bijele i crne. Možda mislite da bijela nije zahvalna boja za kombiniranje u jesenskim i zimskim mjesecima, ali dizajneri na modnim pistama uspjeli su nas razuvjeriti u to! Postići ćete jako lijep i privlačan izgled. Odaberite materijal lagane svile u bijelim i crnim bojama haljina ili košulja i to će biti vaša nova must have kombinacija za ovu sezonu.

Crvena nam dolazi u svim varijacijama boja! Svijetla, bordo, tamnija… Izbor je na vama! Prolaze svi materijali, komadi i modni dodaci. Odaberite upečatljivu crvenu torbu, tamno crveno vestu ili crvenu kapu. Odlično paše uz crnu i plavu pa je nikako ne smijete zaboraviti ove sezone.

Za kraj, ali ne i manje važna je žuta ili senf žuta boja. Ove godine je definitivna kraljica boje uz crvenu. Veste, suknje, šalovi i kape… Iskombinirajte ako ništa drugo jedan detalj u ovoj boji. Zahvalna je za kombiniranje s drugim bojama pa je nosite uz plavu ili sivu.

Nabavite neke od novih komada u ovim bojama ili zavirite u ormar i poigrajte se stvarima iz prošlih sezona. Možete i kombinirati. Jesen i zima će uz ove boje djelovati vedrije i ljepše!

Autor: M.L., Foto: Maridav/Shutterstock