Traper haljine za cool ljeto

traper haljina
Traper haljina, Foto: Aleshyn_Andrei/Shutterstock

Koliko li smo samo već puta pričale o traperu i njegovim početcima. No bitne i lijepe stvari nikada nije na odmet ponoviti i zaploviti svaki puta iznova u tu priču. Nije li nam i kada samo bile klinceze najdraža stvar na svijetu bila kada bi nam mama, tata ili baka čitali iznova priču koju smo čule već stotinama puta i znamo je napamet.

Traper je prije stoljeća i pol uskočio u modnu traku i odjednom preuzeo vodstvo. Otporan, moderan, udoban, izdržljiv i lak za održavanje i kombiniranje postao je neka vrsta uniforme svake urbane mlade žene. Nema te među nama koja ne posjeduje svoje najdraže traperice i užasava se dana kada će se s njima moratai rastati.

Posjedujemo i traperice koje označavaju i neku značajnu eru i odbijamo ih baciti. Možda ste s njima bile na fantastičnom festivalu, možda su one podsjetnik na ono vrijeme kada ste svakodnevno išle u teretanu i imale nekoliko kilograma manje pa služe kao materijalna motivacija, ili ste ih samo vi dodatno doradile i znate da su jedne i jedinstvene.

No ovoga ljeta preporučamo nešto drugačije i pomaknuto. Dok su uz traperice  i traper košulje bile visoko na listi modernih odjevnih predmeta načinjenih od jeansa ovoga ljeta uložite u zanimljivu traper haljinu. Obična haljinica na bretele, minica sa tregerima ili haljina od tankog trapera koja se steže u struku. Odaberite onu koja najbolje pristaje vašoj građi i neka traper obilježi vaše ljeto.

Koja je najbolja kombinacija sa traper haljinom, pitate se? Traper izuzetno voli zemljane tonove tako da ukombinirate li ovu haljinu sa sandalama na punu petu u boji terakote ili konjaka i nabacite li još i slamnati šešir sa smeđom trakom na obodu pogodili ste u sridu.

Ovakva kombinacija također se odlično slaže i sa drvenim nakitom ili 0nim boje starog zlata ( pravo zlato ili bižuterija, nije bitno). Uskočite u svoju traper haljinicu u ova vruća popodneva, sjednite na neku gradsku terasu sa dragom osobom i rashladite se ledenim napitkom. Ljeto je stvoreno za uživanje.

 Autor: L.K. Foto: Aleshyn_Andrei/Shutterstock