Trajno uklanjanje dlačica ELOS tretmanima

lijepe noge

Vjerujemo kako je san svake žene da se jednog jutra probudi i da više nema dlačice na nogama i drugim kritičnim dijelovima tijela, zbog čega redovno moramo gubiti vrijeme u kupaoni po nekoliko minuta, ili kod kozmetičara gdje pritom moramo umirati od srama što nam uklanja dlačice s određenih mjesta.

Naravno da vam nitko ne može garantirati da ćete se jedno jutro probuditi bez imalo dlačica, samo tako kao čarolija, ali vam zato možemo savjetovati odlazak na tretman koji je danas postao najnormalnija stvar, dok je prije predstvaljao revoluciju među ženama i naravno muškarcima.

Radi se o tretmanu trajnog uklanjanja dlačica kojim su mnogi bili rješeni muka koje su ih mučile praktički jedan dio života. Prije je to bila svojevrsna novost među salonima, a danas je sastavni dio ponude na koji se svakim danom odlučuje sve veći broj žena koje jednostavno više ne žele razmišljati o tome koliko će se puta morati obrijati prije nego što odu na more.

ELOS tretmanima možete se zauvijek i poprilično brzo i bezbolno riješiti neugodnih dlačica sa svih dijelova tijela, gdje pored novca kojeg uštedite, uštedite i svoje vrijeme koje je itekako postalo dragocjeno, pogotovo ako ste majka koja želi što više vremena provesti sa svojim djetetom.

Na početku tretmana odabere se mjesto na koje se nanosi rashlađeni gel nakon čega se pristupa tretiranju neželjenih korjena dlaka visokokontroliranim svjetlosnim impulsima. Same folikule dlačica mogu se trajno uništiti samo kada se nalaze u prvoj fazi rasta.

Cijeli postupak funkcionira tako da apsorbirana svjetlost zagrije samu dlačicu u folikuli, a radiofrekvencijski impuls je nepovratno uništi i to bez oštećivanja okolnih stanica. Ta sinergija optičke energije i radiovalova zadužena je za trajno uništenje dlačica. Bitno je napomenuti kako neke dlačice odmah nestanu dok je za druge potrebno 3 do 4 tretmana.

Foto: Vladimir Sazonov/Shutterstock