Torbice za mobitele

torbice za mobitele
Torbice za mobitele, Foto: Igor Strukov/Shutterstock

Sjećate  li se dana kada ste se s nekim jednostavno morali naći u dogovoreno vrijeme na dogovorenom mjestu, jer nije postojao način na koji možete javiti promjenu plana. Jednostavno ste sa svojom karticom mogli otklapati do telefonske govornice i nadati se da osoba još nije krenula. Sve se promijenilo sa ovim malim čudima s kojima odjednom na dlanu imamo čitav svijet.

Tko je prije 50ak godina mogao misliti da odjednom na početku 21 st. u džepu biti svo znanje svijeta (koje mi ipak koristimo često za banalne stvari poput gledanja slika mačaka na Facebooku). No to po strani, svima nama koji smo odrasli u eri mobitela gotovo je  nezamislivo kako se živjelo prije no što smo mogli igrati Angry Birds na dosadnoj dugoj vožnji autobusom.

Mobiteli su postali nezamjenjivi suputnici i iako još ponekad nabasamo na neki old-timer većina ljudi je svoje zamijenila pametnim telefonima koji imaju pristup internetu i nebrojeno mnogo aplikacija koje nam čine život lakšim i zanimljivim. Je li vam se ikada dogodilo da izađete iz kuće i zaboravite mobitel. Osjećate kao da ste ostavili dio sebe i pomalo ste odsjećeni od svega.

No kako ih uglavnom uvijek imamo uz sebe oni s nama prolaze razne svakodnevne situacije i logično je da će se ponekad oštetiti , pasti ili izgrebati. Kako smo navikli na njih kao dio osobnih predmeta obično ih vrlo dobro pazimo samo kada su potpuno novi, a kasnije postaju produžetak nas. Dakle ne razmišljate stalno gdje vam je mali prst, pa se tako i sa mobitelom ne ponašmo toliko nježno.

Zato su izumljene zanimljive torbice za mobitele u kojima vaš ljubimac može ležerno počinuti sve dok ga ne trebate. One su praktične, lijepe i moderne. Možete ih pronaći u svim bojama i oblicima, od najzaigranijih i najotkačenijih u obliku životinjica i likova iz crtića za one najmlađe, sve do onih ozbiljnih i profinjenih od kože ili pak onih s swarowski kristalima koji se ne zadovoljavaju ničim manjim od najboljeg.

Sve što nosimo govori nešto o nama pa tako odaberite i torbicu za mobitel u skladu sa svojim stilom. Bilo bi smiješno da na poslovni sastanak dođete sa mobitelom ušuškanim u torbicu sa Mickey Mausom, ili da djevojčica u 1. razredu osnovne škole ima torbicu za mobitele od lakirane crne kože. Hello Kitty koja joj se smiješi mnogo je bolji odabir.

Birajte torbice s obzirom na vlastite preference. Možda vam je potrebna samo futrola kako vam se ne bi grebao ekran, ili želite da je mobitel uvijek s vama na vrlo praktičan način. Tada odaberite onu koja ima vezicu i moći ćete ga objesiti oko vrata. Možete čak nači i torbice koje se otvaraju na preklop poput knjige kako bi vam touchscreen bio odmah dostupan.

Ako ste skloni nezgodama i stvari vam često ispadaju odaberite one koje imaju nešto podebljane stijenke , kako bi zaštitile vaš mobitel od oštećenja. Sve je na vama. Uživajte u razgovorima sa ljudima koje volite i prosurfajte ponekad internetom i pročitajte nešto zanimljivo, ali sve to sa spoznajom da će vaša mala moćna spravica biti zaštićena čitavo vrijeme.

Autor: L.K.  Foto: Igor Strukov/Shutterstock