Torbe neonskih boja

torbe neonskih boja
Torbe neonskih boja, Foto: NinaMalyna/Shutterstock

Idete li uopće još igdje bez torbe? Od kada ste dovoljno stare da se šminkate i od trena kada ste svoju školsku torbu sa knjigama zamijenile njenim modernijim, više chic rođakinjama, vjerojatno ste bile u trenu ovisne. To je to. Nakon prve kupljene torbe otvorena je Pandoria kutija onoga što kod nekih žena može postati prava ovisnost.

No koja je naša tajna veza sa torbama? Zašto su nam toliko važe i privlačne? Unatoč tome što bi se svaki muškarac nasmijao pitate li ga jesu li žene praktične istina je zapavo drugačija. Žene su vrlo organizirane i imaju mnogo veću sposobnost predviđanja i planiranja. To je nužno posebice ako ste istodobno i poslovna žena, majka, kuharica, čistačica, savjetnica, rame za plakanje i slastičar…

Torbe nam omogućuju da sve naše male svakodnevne sitnice neprestano budu sa nama i spremene smo na mnoge situacije koje bi tokom dana mogle iskrsnuti jer kako smo do sada već naučile život je nepredvidiv i često nas iznenadi. Ako vam je već dosadila vaša stara torba i smatrate da je vrijeme za novu imamo neke preporuke.

Svake godine veliki brandovi udare kamen temeljac smjeru u kojem će se kretati moda naredne sezone. Tako je bilo i ove godine i torbe nisu iznimka. Koje torbe bi se ove godine voljele ugnijezditi u vašu kolekciju. Veliki povratnik na scenu je neon. Nismo ga vidjeli od neobičnih oldschool videa na MTV-u 90-ih.

No eto ga ovdje je i preuzima sve oko sebe. Torbe nalik bojama sladoleda iz neke sicilijanske slastičarnice, samo višestruko pojačane i zasićene, naselile su se na naše kožne suputnice. Želite li biti apsolutno u trendu birajte one narančaste, žute i roze. Zanimljivost koju je ove godine i kombinacija neona sa životinjskim uzorkom. Što? Je li to moguće? Svakako, ako se izvede decentno i sa stilom. Stoga brzo po neki uočljivi neonski primjerak. Neka ostatak odjeće bude neutralan i casual jer će vaša nova torba biti jedini dodatak koji vam je potreban.

Autor: L.K. Foto: NinaMalyna/Shutterstock