Torba sa remenom

torba sa remenom
Torba sa remenom, Foto: Raisa Kanareva/Shutterstock

Možete li se sjetiti racionalnog razloga zašto toliko volimo torbe? Postoji li neka magična nit koja nas za njih veže ili smo jednostavno mnogo praktičnije no što se o ženama priča. Volimo biti poput malih pužića i baš kao oni sve svoje nositi sa sobom. Sklonije smo planiranju i organizaciji stoga ne želimo da nas u gradu zateknu neke nepredviđene situacije, a da s nama ne bude recimo planer, maramice ili puder u kamenu.

Modeli torbi vrlo su raznoliki. I svaka od nas je različita i može pronaći onu za sebe. Jeste li ikada morali baciti omiljenu torbu koja se uništila i nije joj više bilo pomoći. Koji osjećaj gubitka. Kao da gubite prijateljicu. Kakve torbice vi birate? Jeste li praktična poslovna žena koja od svoje torbe traži prvenstveno prostranost, ali ne želi žrtvovati stil i estetiku.

Volite li više sportske poštarske torbe koje možete prebaciti preko jednog ramena ili pak one koje imaju kratke ručkice koje morate ili držati ili ćete ih dramatično samo prebaciti preko zapešća poput dive. Prirodni materijali, koža ili pak eko koža ako smatrate da ni jedna životinja ne bi trebala žrtvovati život kako bi vi imali lijepo mjesto za ubaciti svoje sitnice.

No ipak jedan od najprodavanijih modela je čini se torba sa remenom. Razmislimo li zašto sasvim je jasno. Ona je savršena ravnoteža estetskog potencijala i praktičnosti. Ako ste zaposlena djevojaka koja gotovo nikada nije praznih ruku ovakva će torbica biti logičan odabir jer će vam ostavljati ruke slobodne i nećete neprestano morati misliti na to gdje je odlažete.

Veličina torbe sa remenom može varirati od one velike koja vas provodi kroz sve sitaucije dana pa sve do malih pismo torbi. Remen koji je načinjen od metalnih karika neopisivo je praktičan kada izađete sa prijateljicama na noć smijeha i plesa. Moći ćete se razbacati podijem bez da vas torba sputava, a neće biti potrebno ostavljati je po strani i neprestano gledati u tom smjeru. Stoga prebacite torbu na rame i krenite u svoj dan.

 Autor: L.K. Foto: Raisa Kanareva/Shutterstock