Što žene ne vole

žensko žaljenje

Žene se vole žaliti, u tome uopće nema sumnje, a da postoji natjecanje u žaljenju, vjerojatno bi osvojile zlatnu medalju. Nije važno je li jutro, podne ili večer, ako je budna, žena će se vrlo vjerojatno žaliti oko nečega. Ne sprječava ju ni ako je sama, ako se neće imati kome požaliti, ona će se požaliti samoj sebi u glavi. U nastavku vam donosimo što žene najčešće ne vole.

Njen obožavani glumac postao je tata

Glumac o kojem je maštala, kojem se divila na televiziji i zamišljala ga kao savršenog muškaraca, sada je postao tata. Njeni snovi su srušeni i njene nade su izgubljene. Tko će sada biti njen muškarac iz snova, u koga će sada položiti svoje nade i snove…

Manikura joj se uništila

Umjesto na gablec, novac je potrošila na manikuru. Osim što manikura nije izgledala kao što je ona očekivala, tj. kao što je rekla da želi, ali manikerka ne zna raditi svoj posao, još dok je stigla do doma njena manikura se u potpunosti oljuštila i uništila. I što sada???

Ima najgore bolove

Sve ju boli i ima najgore bolove koje si nitko ne može zamisliti. Toliko boli da će umrijeti, a nitko ne može shvatiti njenu bol jer ju nikada nije osjetio. Brzo dajte tabletu!

Joj, mora se brijati

Brijanje i nije toliko loše, ako se već nalazi pod tušem. No, ako se mora obrijati na brzinu, prije nego izlazi iz kuće, to završava loše. Svako takvo brijanje završava lošim rezultatom i koža se upali.

Katastrofa je ošišana

Hvala Bogu na ekstenzijama, inače bi plakala kad god bi se pogledala u ogledalo, sve dok joj ne naraste kosa. Biti loše i prekratko ošišana, je nešto najgore što se jednoj ženi može dogoditi, jer je zarobljena dok god joj ne naraste kosa, za što trebaju godine.

Bole je noge

Mora nositi visoke potpetice, jer je to ženstveno i jer tako najbolje izgleda, ali na kraju dana umire od bolova i žuljeva.

Dečko je ne voli

Jedan ženski časopis koji je pročitala, ima članak u kojem se svi navedeni primjeri podudaraju s njim, što znači da ju vara i ne voli.

Dečko joj se ne javlja

Većinu svog vremena on ima svoj mobitel u svojim rukama, ali njoj se cijeli dan nije javio. To je tako iritantno!

Njena psihologica je trudna

Njena psihologica je trudna i odlazi na porodiljni, sada ostaje potpuno sama. Ona se nikada neće znati oraspoložiti, zato je bolje da se zatvori u svoju sobu dok se psihologica ne vrati.

Prijateljica joj nije like-ala sliku

Zašto joj prijateljica nije lajkala sliku? To je tako bezobrazno! Ako su si bliske mora lajkati, bez obzira sviđa li joj se slika ili ne.

Njena šefica je zmija

Njena šefica je zmija i ponaša se odvratno, bez razloga. Ima najgoru šeficu i posao na svijetu.

Nema što za obući

U ormaru ima previše stvari, a ipak nema što za obući.

Njena prijateljica je davež

Njena prijateljica je takav davež i stvarno ju ne želi vidjeti neko vrijeme.

Nikoga ne zanima njena dijeta

Mora na dijetu i htjela bi to dijeliti sa nekime, ali to nikoga ne zanima. Sada mora biti sama u tome, šutit i tužna jesti salatu.

Mora na depilaciju

Na depilaciji svaki puta umire, no isplati se.

Mora oprati kosu

Najveća muka svake žene je pranje kose i uređivanje frizure…

PMS

U PMS-u je i dosta joj je sve, neka joj se svi maknu s puta.

Mrzi pakiranje

Svaka žena mrzi pakiranje, i to joj predstavlja stres.

Jeste li  prepoznali koji od znakova? Ponavljaju li se ili ste izuzeti iz bilo koje kategorije? Važno je znati da rješenje uvijek postoji bez obzira koliko se problem u tom trenutku činio velikim. Ali na kraju, život jedne žene je težak, zato molimo malo razumijevanja.

 Autor: A.Z., Foto: Alexandra E./Shutterstock