Što pravi muškarac ne bi smio raditi na plaži

Muškarac na plaži, Foto: Netfalls Remy-Musser/Shutterstock

Mnogi muškarci uvijek zadrže nešto djetinjasto u sebi pa tako misle da su jako zabavni ako zbijaju neprimjerene šale s djevojkama, prskaju ih ili gađaju loptom i pijeskom. Vjerujte, to nije nimalo zabavno niti jednoj djevojci, stoga prekinite odmah. U nastavku donosimo još nekoliko primjera koje bi svaki pravi muškarac trebao usvojiti, odnosno sve ono što ne bi smio raditi na plaži.

Prskanje vodom

Iako smatrate da je prskanje vodom dio kupanja u moru, to nije ni približno tako. Ako ste ugledali zgodnu djevojku kako polako ulazi u more jer joj je hladno, nije nimalo primjereno privući joj pažnju prskanjem. Tako ćete zadobiti njezinu pažnju, ali samo u trenutku, jer će pomisliti da se radi o djetinjastom muškarcu i okrenut će glavu.

Gađanje loptom

U sličnu kategoriju najgorih muških uleta ikada, ulazi i gađanje loptom. Ako ste ugledali lijepu, nasmijanu djevojku kojoj biste voljeli prići, nikako to nemojte učiniti tako da u njezinom smjeru bacite loptu. Nema veze što trenutno igrate picigin, odbojku ili bilo što drugo s prijateljima. Zastanite i razmislite što se može dogoditi u slučaju da ona loptu ne ulovi, da lopta padne ispred nje u more i zapljusne je po licu. Pomislite će da ste djetinjasti i pobjeći će glavom bez obzira.

Neprimjereni komplimenti

Ne postoji žena koja ne voli da je se obasipa lijepim komplimentima. Žene ne biraju, bilo da se radi o pohvali njezinog izgleda, karaktera ili osobnosti, bit će joj drago ako joj ga uputite. No, za sve postoji vrijeme, mjesto i granica. Stoga se preporučuje da izbjegavate neprimjerene i seksističke komplimente koji se tiču njezine stražnjice ili grudiju. Od takvih komentara većini žena se diže kosa na glavi. Ovakve komentare žena voli čuti jedino od svog partnera, stoga se potrudite ispočetka upakirati komplimente.

Autor: M.L., Foto: Netfalls Remy-Musser/Shutterstock