Što muškarci žele u vezi

veza

Konačno ste pronašli osobu koja vam odgovara i upustili ste se u vezu. Iako vam se ne početku može činiti da je brigama i pitanjima kraj, ubrzo ćete shvatiti da svaki odnos ima svoje nedoumice, pitanja i probleme.

Za većinu žena, glavno pitanje je tada što muškarac želi i kako vidi vezu. Što očekuje od vas i kako da se postavite? Treba spomenuti da općenito ne treba generalizirati jer kao što je svaki čovjek različit tako je i s vezama. Ipak, što se tiče nekih navika, želja i očekivanja, emocija i obrazaca, većina je muškaraca dosta slična.

Dakle što će muškarac očekivati u vezi i što će mu biti privlačno na duge staze kod vas? Pročitajte u čemu se većina muškaraca može naći.

Muškarci u vezi očekuju da zadržite svoje mišljenje i da ga možete i znate jasno i glasno izreći. Iako ste vjerojatno slični, ne morate u svemu biti jednaki i imati isto mišljenje. Muškarci vole samouvjerene žene koje se ne boje reći što misle pa iako i nisu u pravu ili se oni ne slažu s njima.

Muškarci vole da im kažete što od njih očekujete i da ne moraju odgonetavati vaše tajanstvene znakove kada ste ljute. Jasno mu recite gdje je pogriješio i on će shvatiti poruku. Nakon toga zaboravite na problem i nemojte mu konstantno predbacivati oko iste stvari.

Oni također vole kada je žena pored njih topla i kada im tu i tamo uputi kompliment. Nemojte biti nedostižni i glumiti hladnoću, ipak ste u vezi s njim. Dajte mu povremeno jasno do znanja koliko vam je stalo do njega. Pripazite na česte promjene raspoloženja. Žene znaju obično okriviti pms za živčane ispade i bezobrazne istupe prema muškarcu.

Planirajte zajedno. Muškarci vole kada svoje vrijeme posvetite zajedničkim interesima i tako se zajedno zabavite. Isplanirajte izlet ili druženje s prijateljima i zabavite se!

Muškarcima je jako bitan fizički izgled, ali ukusi su različiti. To što se nalazi s vama u vezi znači da ste mu privlačni i da postoji kemija koja je jako bitna za vaš odnos. To znači da nema razloga da razmišljate o tome je li vam stražnjica dovoljno utegnuta i imate li savršenu dugu kosu. Zapamtite, muškarcima se najviše sviđa nasmijana žena koja odiše samopouzdanjem!

Autor: M.L., Foto: lev dolgachov/Shutterstock