Što muškarci vole

što muškarci vole

Ako vas vaš odabranik voli te ako je u potpunosti sretan s vama, onda će vas vrlo vjerojatno u svom društvu i pred svojom obitelji hvaliti. Koje lijepe riječi zaljubljeni muškarci najčešće govore o svojim ženama, slijedi u nastavku. Saznajte što muškarci najviše vole.

Postoje situacije koje će muškarci uvijek radi isticati pred svojim prijateljima kako bi pokazali koliko su sretni, ali isto tako i ponosni na svoju partnericu.

Ukoliko se vaš muškarac odluči pohvaliti sa svršenim seksualnim životom, onda će to sigurno napraviti pred svojim prijateljima. Muškarci se vole hvaliti intimnim životom pred prijateljima, bez obzira koliko god godina imali. Ali, ne brinite, ništa loše neće reći jer to njima nije u interesu, tako da možete biti u potpunosti mirni.

Ono na što je svaki muškarac ponosan na svoju ženu je njena muška strana. Pod muškom stranom mislimo na dijeljenje istih interesa ili hobija sa svojim muškarcem.

Ukoliko s vremena na vrijeme pogledate koju utakmicu, ratni film ili odigrate koju borilačku igricu sa svojim dragim, on će itekako to pohvaliti pred sebi važnim ljudima. To ne znači da je potrebno glumiti kako bi mu se svidjeli.

Ono što će muškarac sigurno reći o vama dok vas hvali je da ste vi jedna potpuno normalna i obična djevojka, i da nikako niste kao druge djevojke. Naravno niti jedna djevojka nije vam do koljena, a i potpuno ste različite od djevojka njegovih prijatelja, te on s vama nema problema kakve imaju njegovi prijatelji, posebice što se tiče izlazaka.

Muškarci se pale na uspješne žene, te nema većeg ponosa od njihovog kada uspješna žena odabere baš njih. Uspješna žena je za svakog muškarca san, te osim što se time jako ponose, oni u društvu ne prestaju pričati o njenim uspjesima.

Ako se muškarac hvali pred svojim društvom, ona zasigurno priča o tome koliko ste zabavni, te kako s vama nikada nije dosadno. Muškarcima je važno da njihove partnerice nisu dosadne, te da su uvijek spremne na avanture, kojih će se sa smiješkom zajedno prisjećati. Zabavna i opuštena žena za većinu muškaraca je dobitna kombinacija kao i obrnuto.

Autor: A.Z., Foto: Robert Kneschke/Shutterstock