Što muškarci ne vole

što muškarci ne vole

Seks je za svakog muškarca neizostavan dio odnosa između njega i žene i potreba bez koje ne mogu. Oni su ti koji uvijek mogu i žele, a žene su te koje ponekad pokušavaju izbjeći. Muškarci osjećaju svakodnevnu potrebu za seksom, a neki ne biraju vrijeme niti mjesto. Saznajte što muškarci najviše ne vole.

Seks za njih nije potpuni iskaz ljubav, već potreba i požuda bez koje ne mogu. U braku je s vremenom sve manje intimnih odnosa zbog svakodnevnih životnih obaveza.

Ponekad su umorni, iritirani situacijom na poslu, jednostavno im je pažnja usmjerena prema drugom smjeru i ne osjećaju potrebu za seksom.

Žene općenito imaju manju potrebu za seksom i nekada im jednostavno nije do toga. Izmišljaju kojekakve razloge, među kojima je najpoznatija ona s glavoboljom. Muškarce to užasno iritira, jer oni i kada žena govori istinu, misle da se izmotava i izbjegava biti intimna.

Neki se čak osjećaju povrijeđenim i manje privlačnim. Razumljivo je da žena nema potrebu svaki dan spavati sa svojim mužem, ali čestim izbjegavanjem i opravdanjima može naškoditi svom odnosu.

Seks spaja partnere, daje osjećaj brižnosti, topline, povezanosti i ako stalno tražite neke izlike pridonijet ćete pogoršanju vašeg odnosa To nije dobro. Budite iskrene i otvorene. Ako vam se ponekad zaista ne da recite mu to, ali sutradan vi potaknite maženje.

Muškarci vole biti zavedeni i vole kada žene prve potenciraju odnos. To ih dodatno napaljuje i podiže užitak. Ako ste nekada bezvoljni i umorni, pokušajte se natjerati. Prepustite se strastima i užitku i vama će biti bolje. Na trenutke ćete zaboraviti na sve brige i tegobe te uživati sa svojim mužem.

Najgore što možete napraviti je lagati i izbjegavati kontakte s mužem. Tako gušite svoj odnos, a neke čak potičete da pogledaju i osjete potrebu za drugom ženom.

Nemojte dovesti svoj brak na kušnju zbog užitka kao što je seks. Naučite uživati u njemu, usprkos težim danima i svim obavezama. Uvijek morate pronaći vremena za svog muža i za građenje vašeg odnosa. Bez obzira na brigu oko djece, kućanskih i svih ostalih poslova, seks je bitan temelj vašeg odnosa.

Autor: M.Š., Foto: Nejron Photo/Shutterstock