Što morate nositi na spoju

romantična večera

Došlo je vrijeme za vaš spoj iz snova i sada se samo trebate pobrinuti imate li sve potrebno? Važno je da prije izlaska provjerite jeste li napravili sve kako bi izgledali savršeno te da imate sve što bi vam moglo zatrebati kako se šminka ne bi pokvarila.

Ponekad šminka, ali i frizura ne izdrže do kraja i onda nastanu problemi. Frizura više nija onakva kakva je bila kada ste izlazili van, maskara vam se malo pokvarila i ruž je nestao. Više niste opušteni nego samo razmišljate o tome kako više ne izgledate savršeno kao kada ste izašli van.

Prije nego krenete provjerite popis imate li sve potrebno. Slijede savjeti koji će vam pomoći da se osjećate odlično i da uz sebe imate sve što vam treba. Što morate nositi na spoju?

Ako mislite kako vam frizura možda neće izdržati, bilo bi dobro da uz sebe uvijek imate ukosnice koje su spas za svaku frizuru. One će pomoći ako vam se frizura počne raspadati ili vlasi počnu letjeti na sve strane.

Kupili ste nove cipele i niste sigurni hoće li to proći bezbolno? Pokušajte sa starim i provjerenim trikom, a to je da uz sebe uvijek imate flastere. Teško je normalno hodati ako osjećate bol i peckanje na mjestu gdje je nastao žulj. Zato je važno da imate flaster koji će ublažiti novonastalu tegobu.

Cilj je da vam spoj prođe u odličnom raspoloženju, a to je nemoguće bez smijeha i plesanja. Teško je postići da vam šminka izdrži malo znoja, pa zato ne zaboravite prije odlaska na spoj sa sobom ponijeti olovku za oči i tuš. Ovako možete u samo nekoliko minuta popraviti šminku.

Vlažne maramice su nezaobilazne kada je izlazak u pitanju. Bilo da se znojite ili morate malo osvježiti, uvijek je poželjno uz sebe imati mali paket vlažnih maramica, koji vam neće zauzeti puno mjesta u torbici, a vi ćete se osjećati sigurnije.

Za kraj ne zaboravite na osvježivač daha jer ipak nije primamljivo kada prvi poljubac padne nakon što ste nešto pojeli ili popili čašu alkoholnog pića. Sada imate sve što vam treba kako bi spoj odlično prošao i kako bi uvijek imali lijepe uspomene.

Autor: S.Š., Foto: Ammentorp Photography/Shutterstock