Što je muškarcima važno u vezi

što je muškarcima važno

Što je muškarcima važno u vezi? Muškarci kao i žene znaju što vole, a što ne vole kod svog partnera i imaju jasna očekivanja kada je u pitanju ljubavna veza. Za sretnu i uspješnu vezu između dvoje ljudi, potrebno je razumijevanje i dovoljna količina komunikacije s kojom će jedna i druga strana otkriti recept za sreću u ljubavi.

Dok je nekim muškarcima važan seks, drugima je možda na prvom mjestu maženje, a trećima karakter. Ali bez obzira na to što se na svakog čovjeka treba gledati posebno, jasno je kako se kod većine muškaraca može pronaći nekoliko poveznica, a po čemu se može zaključiti što im je važno u vezi.

Sjećate li se kada vas je partner iznenadio malim znakom pažnje jer vam je samo htio pokazati koliko mu značite? Isto pravilo vrijedi i obrnuto, što znači da muškarci cijene kada se druga strana sjeti iznenaditi ih bilo čokoladom ili nekom drugom sitnicom samo da im daju do znanja koliko su im važni. Još se jednom želi dokazati kako nije istina da su samo žene te koje drže do određene tradicije.

Većini muškaraca je seks na prvom mjestu i kada bi se provela anketa bilo bi jasno što bi velik broj njih odgovorio kada bi ih se pitalo za važne stvari u životu. Muškarci kao i žene vole eksperimentirati i dok su neki zadovoljni što im je prepuštena kontrola tijekom intimnog odnosa, drugi će željeti da i žena povremeno preuzme inicijativu i pokaže na koje ga sve načine može zadovoljiti.

Muškarci vole kada se žena potrudi oko seksa i ne dozvoli da intiman život postane samo dio rutine.

Što je muškarcima još važno u vezi? Nije im svejedno kako izgledate kada se nađete, a pogotovo ne na početku veze. To ne znači da u svakom trenutku morate biti našminkani i dotjerani, ali važno je da vodite računa o sebi i da držite do svog izgleda.

Muškarcima je važno da ih slušate i pokažete kako vam je stalo do njihovog mišljenja. Budite spremni na kompromise i zaboravite na sebičnost. Važno je da ste oboje sretni i ispunjeni pozitivnim emocijama.

Autor: S.Š., Foto: altafulla/Shutterstock