Što je muškarcima bitno u vezi

veze

Kada govorimo o vezi muškarca i žena, mnogi će se složiti da su muškarci nešto jednostavniji. Oni ne traže puno stvari, no one koje traže nije svima jednostavno ispuniti. Za razliku od muškaraca, žene traže više pažnje. Ako muškarcima zaboravite kupiti poklon za godišnjicu, oni se vjerojatno neće naljutiti ili ako se ne možete sjetiti dana kada ste prvi put izašli na spoj. No postoje stvari koje su muškarcima jako bitne.

Morate biti iskrene. Iskrenost će najviše cijeniti i nemojte im lagati oko ničega što osjećate. Ako vas nešto muči, oni žele da im to date do znanja kako bi to mogli ispraviti. Isto tako, ako ne želite da se on miješa u vaše probleme, i to mu morate dati do znanja. U svakom slučaju, sve što vas smeta mu morate reći, jer on ne može sam sve stvari primijetiti.

Isto tako, osim prema njemu, morate biti iskrene i prema sebi. Nemojte biti nesigurne. Oni se neće hvatati za svaku sitnicu koju ste izrekli ili napravili pa možete biti svoje. Ako je u vezi s vama, znači da mu se sviđate takva kakva jeste pa nema razloga da se ne ponašate prirodno. I kad ste u društvu prijatelja ne trebate glumiti frajericu jer mu se to neće sviđati. Ali isto, ne brinite hoćete li ga osramotiti pred obitelji i prijateljima, jer ako je s vama, vjerujte, niti on o tome ne brine.

Ponekad vam se neće sviđati stvari koje on govori ili radi, možda će biti težak i tvrdoglav, no nemojte ga kočiti da radi stvari na svoj način jer se on tako razvija kao osoba. Ako nešto pogriješi, dozvolite mu da sam nešto nauči iz vlastitih pogrešaka.

Podržavajte ga u stvarima koje radi, pogotovo ako ima strast za nečim. Možda vam neće sve odgovarati, ali nemojte pokopavati ono što radi i voli. Ako osjetite da je nesiguran u nečemu, nemojte ga vi činiti još nesigurnijim, nego ga potaknite da svoj strah pretvori u uspjeh. Ako i ne uspije, budite uz njega i recite da će drugi put biti bolje.

Autor: S. G., Foto: Aliaksei Lasevich/Shutterstock