Stigli su novi NBA Nike Connected dresovi

djevojka u dresu

NBA već odavno nije samo košarka, NBA je stil života, način razmišljanja, izražavanja. Dresovi omiljenih NBA klubova i igrača više se ne nose samo na utakmice, NBA dresovi su fashion item koji se savršeno nadopunjuje s našim stilom.

Odavno dresovi nisu samo odabir lokalnih haklera ili kakvih čudaka, NBA dresove nose poznati i slavni, oni koji se ne boje isticati u masi.

Od sada dresove najpopularnijih NBA klubova možeš pronaći u Shoosteru te izabrati dres onog kluba ili igrača koji ti je prirastao srcu ili koji ti paše uz najnovije Nike Air Force 1 Statement Game ili jednostavno samo uz boju tvojih očiju. Želiš li postati član Cavsa, Stephena Curryja ili Kevina Duranta, iz omiljenih Warriorsa, na pravom si mjestu. Čak i ako si NBA klasičar, tu su dresovi Lakersa i New York Kniksa.

I nisu to obični dresovi, kako bi netko olako zaključio, riječ je o najnovijim Nike dresovima, potpuno novog dizajna s implementiranom najnaprednijom tehnologijom.

Provjeri o čemu je riječ u Shoosteru ili na Internet stranici https://www.shooster.hr/hr/nba/d306/

Svaki dres u sebi ima čip, koji lako očitaš i uđeš u svijet ekskluzivnih informacija o NBA klubovima i igračima, ali i o svim stvarima koje NBA danas predstavlja. Jednostavno je, samo skineš Nike Connect App i prisloniš svoj mobitel na za to predviđeno mjesto na dresu i pogledat ćeš intervju s omiljenim igračem ili ćeš saznati rezultate posljednjih utakmica ili pregledati najbolje akcije dana.

Novi NBA Nike Connected dresovi dostupni su u odabranim Shooster trgovinama: Arena Zagreb, City Center one West, City Center one Split, Mall of Split, City Galleria Zadar i u Shooster web shopu.

Shooster zna da želiš ove dresove, zato smo kroz naše aktivacije pripremili iznenađenja onima najspretnijima i najsretnijima. Prati nas u sljedećih 14 dana na Facebooku i sudjeluj u nagradnom natječaju Zakucaj sa Shoosterom!

Kako bi bio što spremniji za natječaje, prati nas na Viberu i Instagramu, gdje ćeš svaki dan pronaći pregršt korisnih i zabavnih informacija.