Soak off trajna manikura

Koliko ste se puta našli u situaciji da ste nalakirali nokte, ali niste bili sigurni hoće li vam lak izdržati sve kušnje koje će se naći pred vama u određenom periodu. Koliko god platili lak za nokte činjenica je kako ne može trajati vječno i kako je samo pitanje kada će krenuti to ružno struganje laka koje zaista igleda poprilično neuredno.

Kozultacije sa kozmetičarkom, Foto: svetara/Shutterstock

U zadnje vrijeme kao rješenje ovog problema sve se više spominje čudesno rješenje, revolucija koja se odjednom pojavila i polako počela uvlačiti u sve pore društva. Radi se naravno o posebnom tipu laka/gela za nokte poznatiji kao Soak off koji se smatra odlićnom alternativom kada je u pitanju izgled klasične ili francuske manikure.

Poznato je kako ovaj gel ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte čiji se sloj u fazi skrućivanja omata oko nokta dajući mu oblogu koja je čvrsta i fleksibilna u isto vrijeme, čime se smanjuje u velikoj mjeri mogućnost listanja i ljuštenja plohe nokta.

Ranije smo spomenuli kako se radi o zapravo jednoj varijanti trajnog laka za nokte, a razlog tome leži u njegovim svojstvima da se vrlo lako stapa s površinom prirodnog nokta, kojim se garantira manja pojava listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu.

Treba napomenuti kako se Soak off vrlo lako uklanja sa hidratizirajućom i revitalizirajućom otopinom, tako i ako se odlučite na ovaj postupak znate da nije trajan ako to vi ne želite. Kad malo bolje pogledamo radi se o zaista odličnom izumu koji bi nas sve mogao rješiti svakodnevnih muka koje prolazimo sa svojim noktima za koje želimo da izgledamo besprijekorno, a nemamo uvijek vremena za različite tretmane.

Treba napomenuti kako se gelovi mogu koristiti na prirodnim noktima te na noktima na kojima je prije bio apliciran gel ili akril.