Šminka koja odgovara svakom licu

šminkanje očiju

Vrijeme je da se krenete šminkati kako bi izgledali neodoljivo i jednostavno savršeno. Znate li već koju ćete šminku staviti na svoje lice? To nije nimalo jednostavna odluka jer svaka boja kože ima svoja pravila. Dobro je što postoji šminka koja odgovara svakom licu.

Ako se pitate je li ovo šala ili istina, onda znajte kako zaista postoji šminka u kojoj prevladavaju neutralni tonovi i kremasta struktura koja će odgovarati svakom licu. Pronađite željenu firmu i odlučite se za proizvode koji će vas učiniti još ljepšima.

Sjenilo je neizostavno kod svakog šminkanja, a boje koje će odgovarati svakome su zlatna i ljubičasta. To su dvije boje koje zajedno stvaraju pravu čaroliju i ističu ljepotu svakog lica. Našminkat ćete se tako da ćete prvo uzeti zlatnu boju i staviti je na početak i kraj oka, dok ćete ljubičastu boju nanijeti na kapke.

Pripazite dok se šminkate kako ne bi pretjerali. Stavite dovoljno sjenila kako bi istaknuli svoje oči, jer u suprotnom ćete postići suprotan efekt.

Kakva je boja vaše kože, jeste li pomalo blijedi ili imate tamnu put? Sada je to posve svejedno jer uz olovku za usne u ružičasto-smeđoj kombinaciji vaše će usne biti lijepo istaknute. Definirajte oblik svojih usana uz ovu olovku i znajte da nećete pogriješiti i možda izgledati poput lika iz filma B produkcije.

Nikako ne želite pretjerati sa šminkom. Sjajilo roze nijanse će vam u tome pomoći. Nanesite malo sjajila i istaknite prirodnu ljepotu svojih usana i bez brige, ovako sigurno nećete izgledati kao da ste se previše trudili.

Volite li crtati liniju uz rub trepavica? Ako je tako onda posegnite za olovkom za oči u kakao nijansi. Ova boja je kao stvorena za žene tamnije puti jer će se lijepo stopiti s vašim licem, dok je s druge strane dovoljno nježna kako bi odgovarala i ženama svjetlije puti. Ne zaboravite na rumenilo u nježnoj nijansi roze boje.

Više ne morate ramišljati o odabiru boja kako bi se lijepo našminkali. Uz ove ćete nijanse imati sve što ste htjeli.

Autor: S.Š., Foto: coka/Shutterstock