Smeđa boja za kosu

nasmiješena brineta

Današnje boje za kosu nude pregršt ideja koje vam mogu pomoći da svoj izgled dovedete do savršenstva. Među bogatom paletom boja možete naći boje kao što su plava, smeđa, crna i crvena. Za koju se god boju odlučili bitno je znati kako svaka od tih boja mora prije svega odgovarati vašoj boji kože, odnosno boji lica. Cilj je dobiti savršen izgled s kojim ćete očarati sve prisutne.

Smeđa boja kose jedna je od popularnijih boja, bilo da se radi o prirodnoj boji kose, ili možda samoj boji. Činjenica je kako se radi o zasigurno najzahvalnijoj podlozi u slučaju ako želite malo eksperimentirati s pramenovima, ili možda bojanjem cijele kose u drugu boju.

Smeđa boja za kosu jedna je od popuarnijih boja, jer prije svega ide skoro uz svaki ten, a osim toga odiše elegancijom i toplinom. Najpopualrnija kombinacija boja zasigurno je smeđa boja kao baza s plavim pramenovima koji će dati potrebno osvježenje.

Savršeno odabrana nijansa smeđe boje za vas može značiti puni pogodak. Ona je ništa drugo nego način kako doći do novog izgleda,a da pritom izgledate još bolje. Nije nepoznanica kako je smeđa boja pravi pokazatelj ženstvenosti i prije svega elegancije.

Ako ste kojim slučajem dosada imali svijetlo plavu boju kose i želite ju obojati u smeđu, slobodno se odlučite za odlazak kod frizera koji će se pobrinuti kako bi prijelaz bio savršen, bez neželjenih nijansi kao što je zelena boja.

Problem kod pigmenta može biti što nikada ne znate kako će korijen kose reagirati. Upavo iz tog razloga bilo bi dobro kada bi za prvo bojanje kose otišli kod stručnjaka koji će odabrati najbolju boju kao stvorenu za vas.

Skoro svaki stručnjak preporuča preljev za kosu pomoću kojeg ćete moći isprobati željene boje prije nego što se konačno odlučite za pravu nijansu smeđe boje. U ponudi raznih dućana sada imate i boje s višestrukim odsjajem.

Autor: S.Š., Foto: Deklofenak/Shutterstock