Seksi donje rublje za senzualan izgled

donje rublje
Donje rublje, Foto: conrado/Shutterstock

Seksi donje rublje… Kako ga odabrati? Donje rublje više nije samo pamučno s ograničenim izborom na bokserice i duboke gaće te klasične grudnjake bez ikakvih dodataka. Već duže vrijeme postoji velik izbor gaćica, grudnjaka i negližea, a žene mogu birati u mnoštvu materijala i dizajna. Kao i odjeća koju nosite izvana tako i rublje mora biti posebno.

Poznato je kako je pamuk daleko najugodniji za kožu, a pogotovo nakon cijelog dana provedenog na poslu, kada koža mora disati. No što je s posebnim prilikama kada nije svejedno što ćete imati ispod haljine, ili elegantijih hlača i košulje?

Zahvaljujući sve većoj zainteresiranosti žena postoji velik izbor. Tange, plitke bokserice, klasične gaćice, negližei, korzeti, kombinacija grudnjaka i korzeta itd. Doslovno sve što možete zamisliti sada vam je na dohvat ruke.

Čipka je daleko najpopularnija, a nju žene najviše biraju kada žele imati donje rublje za posebne prilike. Grudnjak i gaćice u kombinaciji pamuka i čipke je dobitna kombinacija. Prije nego krenete u kupovinu razmislite što vam točno treba i uz što ćete se osjećati ugodno, ali i senzualno.

Ako više volite nositi haljine s malo dubljim dekolteom onda su za vas takozvani plitki grudnjaci koji će se lijepo uklopiti uz vaš outfit, neće se vidjeti, a na pravi će način istaknuti vaša prsa. U takvim je slučajevima prije kupovine dobro znati od kojeg je materijala haljina, kako se grudnjak ne bi nazirao ispod materijala.

Želite li oduševiti svog partnera novim izgledom pokušajte ga iznenaditi novim kompletom ispod odjeće. Ovisno kakav ste tip žene i čemu naginjete, ako ste nepopravljiva romantičarka onda su za vas cvjetne kombinacije. Grudnjak i gaćice s nekoliko cvjetnih motiva vašeg će dragog srušiti s nogu.

Ako ste više tip žene koja je direktna i ne boji se reći što misli, za vas su dinamične boje poput crvene. Crveni kompletić s grudnjakom, gaćicama i negližeom bit će kombinacija iz snova.

Dobro je znati da odabir ovisi o vašem karakteru, a sve što ćete ubuduće kupovati neka bude dobro promišljeno, jer ipak ste vi ti koji se u donjem rublju morate osjećati savršeno.

Autor: S.Š.  Foto: conrado/Shutterstock