Savršeno oblikovanje obrva

plave oči

Volite se šminkati i uvijek pazite kako izgledate. Tuš mora biti savršeno nanešen baš kao maskara, puder i olovka za oči. Ali što je s obrvama? Jeste li i njih oblikovali onako kako treba i u skladu s vašim licem? Obrve ne treba zanemarivati, a pogotovo ako želite istaknuti svoje oči i ljepotu lica.

Sjećate li se kada ste po prvi put započeli s čupanjem obrva? Bilo je to davno i još su uvjek svježe uspomene kada ste po prvi puta uzeli pincetu i započeli s oblikovanjem linije iznad oka. Danas postoje razne metode kako možete oblikovati obrve, a slijedi nekoliko savjeta.

Kao što postoje trendovi kada je u pitanju odjeća i frizure, tako su se mijenjali trendovi oblika obrva. Od prirodno širokih do tankih, na ženama su se mogli viđati razni oblici, a svaki od njih se određivao prema obliku lica. Bez obzira na trendove mnoge žene su birale oblik koji će uljepšati njihovo lice.

Sve je veći broj poklonika prirodnih i gustih obrva koje se ponovno vraćaju na scenu. Brojni stručnjaci su bili složni u jednom, a to je da guste obrve pomlađuju lice i omekšavaju crte lica. Smatrate li da vam je to potrebno, pokušajte napraviti oblik koji vama odgovara uz nekoliko popularnih metoda.

Pogledajte video i pokušajte još jednu metodu koja će vam pomoći da savršeno oblikujete obrve.

Obrve se mogu počupati uz pomoć konca. Radi se o metodi koja je došla iz daleke Indije i koja već duže vrijeme ima svoje poklonike. Iznimno je popularna kod sve većeg broja žena jer ne ostavlja crvenilo i ne iritira kožu.

Ako želite izbjeći bol tijekom čupanja obrva najbolje je da se odlučite za metodu od šećera i vode. Radi se o maski koja pogoduje svim tipovima kože i ne izaziva alergijske reakcije. Mikro pigmentacija je najpopularnija metoda. Boje su napravljene od prirodnih minerala, a koje ne ulaze duboko u kožu.

Odlučite se za jednu od metoda koja će vam pomoći oblikovati obrve, a koje će vaše oči učiniti neodoljivima.

Autor: S.Š., Foto: Inga Ivanova/Shutterstock