Savršen izgled za 10 minuta

nasmijana djevojka

Koliko vam se puta dogodilo da ste se ujutro ustali i primijetili kako nemate dovoljno vremena za uljepšavanje? Pola sata duže spavanja je ipak imalo prioritet. Koliko ste puta stajali pred ogledalom spremajući se za izlazak, a znali ste da nećete moći sve napraviti u kratko vrijeme?

Sve su to situacije s kojim su se mnoge žene susrele i one nažalost s vremenom ne postaju rjeđe nego ostaju konstanta. Previše je obaveza, a i vrijeme ponekad prolazi nevjerojatnom brzinom pa je teško očekivati da ćete za nekoliko minuta postići najbolji izgled.

Dobro je što postoji rješenje kako za 10 minuta izgledati savršeno i tako riješiti sve probleme koji su vas dosad mučili. Više nemate izgovora da vam dijete uzima veći dio dana i da vas posao pritišće, sada najbolji izgled dolazi u kratkom vremenskom roku.

Jutro nekad zna biti šokantno, a pogotovo ako se niste dobro naspavali. Sve rješava najbolja hidratantna krema nakon koje će koža izgledati odmornije i osvježeno. Svaki put prije nego stavljate puder na lice nanesite kremu koju će koža brzo upiti.

Ukoliko želite postići prirodan izgled sa šminkom, neka puder bude što sličniji vašoj boji kože. Pazite da ste ga ravnomjerno nanijeli preko cijelog lica. Nakon pudera slijedi rumenilo, a boja breskve je nijansa koja svakome odgovara.

Koliko je važno da ste na lice stavili hidratantnu kremu, ne treba zaboraviti na kremu koju nanosite na područje oko očiju. Na taj način ćete izbrisati bilo koji trag umora, a ako želite da se ujutro što prije razbudite, spomenuti preparat možete držati i u hladnjaku.

Najveći problem kada ste u vremenskoj strci je kosa koju niste stigli oprati. Kao spas u tom trenutku dolazi šampon za suho pranje kose. Sve što trebate učiniti je spustiti glavu, pošpricati šampon i protresti kosu rukama. Izgledat će kao da ste kosu sada oprali. Sada ste spremni za izlazak s besprijekornim izgledom.

Pogledajte video i saznajte par trikova za još ljepši izgled!

Autor: S.Š., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock