Savjeti za prvi spoj

prvi spoj

Ah prvi spoj? Sjećate li se kako ste se osjećali kada ste nakon dobivanja njenog broja trebali razmisliti što dalje? Gdje ju odvesti i kako će proći prvi spoj? Nakon što ste tijekom izlaska upoznali osobu koja vam se sviđa i ona je pristala da se nađete, vrijeme je da organizirate najljepši prvi spoj.

Kako bi prvi izlazak prošao u savršenom sjećanju važno je da znate gdje ćete otići. Nije dobro da o tome još uvijek razmišljate i da pred njom pokažate kako ste neodlučni. Inicijativa i samopouzadnje su ono što se traži dok se još uvijek u fazi upoznavanja.

Tijekom prvoj spoja nije dobro da ste previše prijateljski nastrojeni, bit će vremena za to kasnije kad već uspostavite čvrstu i stabilnu vezu i kada će biti važno pokazati da ste joj oslonac u bilo kojem trenutku.

Na prvom vašem druženju potrebno je pokazati određene tehnike zavođenja jer ipak je ona osoba koja vam se sviđa i koju ne želite tako olako pustiti. Ne budite nagli nego joj prilazite postepeno, a to znači dok ste vani na večeri primite ju za ruku, dodirnite ju barem nakratko i zatim pustite. Pokažite joj kako znate biti nježni i romantični.

Budite veseli i puni pozitivne energije. Neka vam večer ili cjelodnevno druženje prođe u veseloj atmosferi, a nećete biti loše ako joj pokažete kako znate i nekoliko dobrih viceva. Nemojte samo pretjerati jer sigurno ne želi cijelo vrijeme slušati viceve o plavušama. Pronađite zlatnu sredinu.

Već je na samom početku potrebno pronaći zajedničku temu za razgovor, a nikako nije dobro kada neugodna tišina preuzme izlazak koji je trebao biti opušten i romantičan. Izbjegavajte teške teme i ostavite ih za kasnije kada ćete se već znati već duže vrijeme. Prvi spoj je vrijeme kada treba postojati samo pozitivno i kada ćete taj trenutak prepričavati svojim prijateljima i reći kako ste bili sretni što ste upoznali srodnu dušu.

Autor: S.Š., Foto: Ammentorp Photography/Shutterstock