Savjeti za prekrasan izgled bez šminke

spavanje

Vrijeme je da pustite svu dekorativnu kozmetiku po strani i posvetite se svom prirodnom izgledu. Postoji puno načina kako se možete našminkati, a da i dalje izgledate prirodno kao da na sebi nemate i trunku make upa. Jeste li razmišljali o tome da postignete isti efekt bez šminke?

Poslušajte neke od savjeta za prekrasan izgled, a koji će vam pomoći da se osjećate i izgledate bolje. Svaki tretman za ljepotu podrazumijeva opuštanje i dovoljnu količinu sna, jer san je od velike važnosti za prekrasan izgled. Pokušajte se naspavati i svaku noć odspavati između 7 i 8 sati.

Kako bi uvijek bili lijepi i osjećali se dobro, pijte svaki dan do 8 čaša vode jer je hidratizacija važna za zdravlje svakog organizma, a time i za ljepši izgled kože. Vaša svakodnevna rutina mora započeti i završiti sa čišćenjem lica. Za najbolji izgled svog lica odaberite kremu ili losion za čišćenje koji odgovara vašem tipu kože.

Ne zaboravite na obrve jer su i one važne. Važno je da imate lijepo oblikovane obrve i da su uredne. Ne bi bilo dobro kada bi zaboravili da ih niste počupali već neko vrijeme, jer ćete tako izgledati neugledno i kao osoba koja ne vodi računa o svom izgledu.

Potrebno je svaki dan nanositi kremu na lice, ujutro kada se probudite i navečer prije spavanja. Potrudite se da je u pitanju hidratantna krema s kojom će vaša koža dobiti neophodnu hidrataciju nakon napornog dana.

Zdrava i uravnotežena prehrana je podjednako važna za ljepotu i zdravlje. Ne zaboravite svoje obroke obogatiti namirnicama koje u sebi imaju dovoljnu količinu nutrijenata s kojima ćete izgledati i osjećati se bolje.

Frizura može biti od velike važnosti za vaš izgled, a ako se odlučite za onu koja savršeno ide uz vaše lice, osjećat ćete se kao da ste na vrhu svijeta. Nemojte se povoditi za savjetima prijateljica, jer njihova frizura ne mora nužno i vama odgovarati. Radije se konzultirajte kod frizera koji će vam dati najbolji savjet.

Autor: S.Š., Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock