Savjeti curama kako prepoznati govor njegovog tijela

Kako prepoznati govor tijela, Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Pokorno držanje

Kad dečko izgleda previše pokorno, to znači da baš i nema sreće sa suprotnim spolom. Neće ti sam prići pa ako ti se sviđa priđi ti polako njemu.

Kaubojsko držanje

Čisti mačo znak. Noge su razmaknute, a ruke na bokovima ili u džepovima ili su palčevi zataknuti za remen. Ako ovako stoji i gleda u tvom smjeru, znak je to da ima mnogo samopouzdanja i nije mu problem pokazati ti da mu se sviđaš. Prići će ti čim mu pokažeš malo dobro volje, a nekad i bez toga.

Uspravno držanje

Trbuh je uvučen, a prsa napuhnuta. Ovako djeluje mišićavije i privlačnije i želi ti to pokazati i zavesti te.

Poravnavanje ovratnika ili kravate

Primijetio je ili mu se bar tako učinilo da si odgovorila na njegovo zavođenje i sada se razmeće. Popravlja kravati ili ovratnik te usto još namješta rukave i skida neke nevidljive dlačice sa svoje odjeće. Imponira mu tvoja pozornost i sada uživa.

Trzaj međunožjem

Michael Jackson često koristi ovaj pokret u svom plesu. Ovo je otvoreni podsjetnik na muževnost i poziv na fizički kontakt.

Kosa

On gladi kosu i gleda u tvom smjeru. Ovako se razmeće i siguran je da mu nećeš moći odoljeti.

Raširene noge

Stoji raširenih nogu i gleda u tvom smjeru. Želi izgledati više i impresionirati te. Kada, pak, sjedi raširenih nogu i okrenut je u tvom smjeru, očit je znak da te želi privući. Ovo je jedan od najočitijih znakova da te želi zavesti.

Teritorij

Kao što mnoge životinje obilježavaju svoj teritorij, tome je sklona i muška populacija, ali na drukčiji način, dakako. Gdje god se našli, obilježavaju svoj prostor. Za razliku od cura koje vole šetati, dečki vole biti na jednom mjestu, a svoju prisutnost pokazuju glasnim smijanjem ili pričanjem. Ovako žele da ih cure vide i čuju.

Foto: Monkey Business Images/Shutterstock