Ruksak umjesto torbice

djevojke u shoppingu

Jeste li ovisnik o torbicama? Koliko ih imate u ormaru i jeste li spremni priznati da ste pravi mali ovisnik o spomenutim modnim dodacima? Torbe su zaista neophodne jer u njih možete spremiti sve ono što bi vam moglo zatrebati dok ste vani. A što je ruksacima?

Prošla su vremena kada se ruksak smatrao samo dijelom sportske opreme i ništa više. Ruksak je danas puno više, on je dio modnih trendova i modni dodatak koji privlači sve više poklonika. Sve je više žena i djevojaka koje će se radije odlučiti za ruksak umjesto torbice. Zašto?

Vaša leđa će puno lakše podnijeti ruksak nego torbu, a pogotovo ako ste ga odlučili napuniti s brojnim predmetima. Zahvaljujući dizajnerima na tržištu postoje dva modela ruksaka, veći i manji.

Veći ruksak je rezeviran za svakodnevne aktivnosti kao što je odlazak na posao ili na druženje s prijateljima. Veliki ruksaci su tako dizajnirani da s njima možete biti trendi, ušminkani i nimalo sportski kao kada idete na planinarenje.

Mali ruksaci su kao stvoreni za večernje prilike, a kako i ne bi kada su najnoviji modeli napravljeni tako da zadovolje ukuse svih onih koji imaju najviše kriterije i ne pristaju na ništa prosječno i obično. Svi noviji modeli ruksaka su dizajnirani od lijepih linija i najboljih te kvalitetnih materijala.

Ako su modni dizajneri na svojim revijama odlučili na manekenke staviti ruksake kao najnoviji modni dodatak, zašto to ne bi učinile i sve ostale dame? Ruksaci su popularni jer su praktični i funkcionalni, a kako bi zadovoljili ukuse najzahtjevnijih, možete ih pronaći u različitim bojama i uzorcima.

Kada se odlučite na kupovinu razmislite samo uz što ćete ga sve htjeti kombinirati, pa neka se na tome temelji vaša odluka.

Pravilo nošenje ovih modnih dodataka je isto kao i kod torbica. Odlučite li se za večernju kombinaciju s visokim potpeticama, važno je da uz sebe imate mali ruksak. Toliko je novih modela između kojih možete birati, a nećete pogriješiti za koji god se model odlučili samo je važno da ga iskombinirate na pravi način.

Autor: S.Š., Foto: Andresr/Shutterstock