Proljetne haljinice

proljetne haljine
Proljetne haljine, Foto: Roman Evgenev/Shutterstock

Kada prođe zima vrijeme je da proslavimo i to u pravom šarenom stilu! Pospremite hlače i odjeću tamnih i tmurnih boja. Na red su stigle predivne proljetne haljinice koje odlično izgledaju, a u njima se osjećate lagano kao da ste obavijene oblakom.

Izbor koji se pruža iz kolekcije ovih haljina je zaista velik. Pa tako bilo da birate kombinaciju za posao, za večernji izlazak ili za laganu šetnju prirodom moguće je izabrati odgovarajuću haljinu koja će biti prikladna baš za vas.

Haljine jednostavno naglašavaju ženstvenost i izvlače iz vas onaj šarm i ljepotu koja je možda bila uspavana tokom zime. Ako ne znate što obući haljina je uvijek zahvalan izbor.

Ono što najbolje pristaje haljini su uvijek cipele sa visokom potpeticom, stoga prošetajte svoje noge na najbolji mogući način i pokažite kako se dobro osjećate u vlastitoj koži.

Izbor haljine upotpunite nekom vestom, kožnom jaknom, sunčanim naočalama ili šeširom. Jednu haljinu možete tako nositi na različite načine i za različite prigode.

Za vas smo pripremili nekoliko haljina iz Victoria’s Secret proljetne kolekcije za 2011.godinu. Nadamo se da ćete pronaći nešto u čemu ćete se upravo vi osjećati kao osoba dana.

Autor: S.Š., Foto: Roman Evgenev/Shutterstock