Proljetne haljine za 2014.

žuta haljina

Svaka sezona ima svoje čari kojima se iznova radujemo i zbog kojih žurimo prema novim odjevnim dodacima. Platno, svila, lan, vuna… Sve su to materijali koje možete kombinirati uz određene odjevne kombinacije, bilo da se radi o haljinama, suknjama ili hlačama.

Sada je vrijeme da zaboravite polako na debele materijale koji pored toga što vas griju, omogućuju da s njima izgledate još ljepše. Okrenite se lepršavim haljinama koje će još više istaknti vašu senzualnost. Upoznajte se s proljetnim haljinama za 2014.

Proljeće je godišnje doba kada se slavi širok izbor boja koji se odražava na raznim modelima haljina, suknji i hlača. Možete se odlučiti između dugih i kratkih haljina, sportskih i glamuroznih, maxi modela i lepršavih.

Haljine su prilagođene skoro svakoj dobnoj skupini. Boje su razne, pa se tako opet ponavljaju pastelne boje i razne nijanse zelene. Dobrodošli su i cvjetni motivi, a to je ipak najbolji način da pozdravite godišnje doba kada se počinje buditi priroda.

Prije nego što odaberete novi model haljine pazite da ste odabrali boju koja će se uklopiti s vašom bojom kože. Tako žene tamnije puti odabiru kreacije haljina u smaragdnoj nijansi zelene boje.

Sada su napokon došle na svoje žene koje vole više opušteni stil. One mogu birati između dugačkih haljina do gležnja u raznim bojama, a za one koje vole više strukirane modele, uvijek se mogu odlučiti izneđu haljina s dodacima poput remena. Takve haljine sužavaju područje struka.

Želite li probuditi pravu romantičnu dušu odlučite se za modele s laganim i ne tako upečatljivim bojama, a za one koji vole jednostavnost tu su jednobojne haljine. Nećete pogriješiti odaberete li haljine s kratkim, dugim ili haljine bez rukava.

Osim cvjetnih motiva izdavajaju se i haljine s grafičkim uzorkom, a svaka od njih se može nositi kako za ležernije prigode tako i za večernje prilike. Svaka od tih haljina oduševit će vas svojom posebnošću, a za samo nekoliko minuta možete izgledati poput dama koje viđate na crvenom tepihu ili kao djevojka iz susjedstva.

Autor: S.Š., Foto: Olga Kazakovam/Shutterstock