Prirodni face-lifting

Žena s lijepim licem, Foto: Christo/Shutterstock

Starenje je prirodan proces kojem ne možemo nikako pobjeći. Bez obzira na ovu činjenicu, postoje mnoge žene koje daju sve od sebe kako bi izbjegle ovaj proces. Osim što zahtijeva veliku količinu utrošenog vremena, sprječavanje starenja iziskuje i veliku količinu novca.

U posljednjih dvadesetak godina, estetske su operacije postale velik hit, pa mnoge žene u njima vide najbolji način za pomlađivanje. No, prije negoli se odlučite za odlazak pod nož, savjetujemo vam kako da prirodnim putem sprječite starenje.

Nema ničega lošeg u pokušajima održavanja vašeg izgleda mladim, uostalom u današnjem je društvu jako bitan izgled, pa one žene koje izgledaju mladoliko bolje prolaze u životu. Korištenje krema protiv starenja i boranja može pokazivati dobre rezultate, no kako ukloniti vrećice koje su se s godinama nakupile ispod vaših očiju?

Na svu sreću, postoje prirodni načini kojima se možete riješiti nastalih vrećica pod vašim očima, a one ne iziskuju mnogo novaca. Ove metode je najbolje prakticirati svaki dan, bilo da se vozite u autu, gledate televiziju ili čekate red u pošti. Ovaj proces možemo nazvati još i fitnesom za lice.

Fitnes za lice uključuje vježbe kojima ćete kroz određeni vremenski period sanirati nakupine na svome licu i poboljšati cjelokupni izgled. Ovakvo vježbanje funkcionira na isti način kao i vježbanje ostatka tijela, što više vježbate to će mišići na vašem licu biti razvijeniji i oblikovaniji, što će vašem licu dati mladoliki izgled.

Ukoliko se ne prakticiraju vježbe za mišiće lica oni s godinama sve više slabe i stanjuju se. S druge strane, ako prakticirate vježbe, mišići se miču i jačaju, a vaše lice izgleda kompaktnije. S vremenom ćete primjetiti kako vam se koža lagano podiže i nije više obješena. Rješavaju se nakupine pod vašim očima, ali polako nestaju i bore sa vašeg lica.

Još jedna prednost fitnesa za mišiće lica je i poticanje krvotoka kroz lice. Na taj način u lice dolazi puno više kisika i ostalih hranjivih tvari koje su itekako bitne za dobar izgled vaše kože i lica. Za kraj zapamtite da svakodnevno treniranje mišića lica je izrazito dobro za vaše zdravlje i izgled, puno bolje od odlaska na plastičnu operaciju.

Mnogo je prirodnih proizvoda uz koje možete imati njegovanu kožu, a jedan od njih je i limun. Limun je izvor vitamina C koji je dobar za naše zdravlje!

Kako pripremiti smjesu s limunom za njegu kože lica provjerite u našem videu!

Autor: M.T. Foto: Christo/Shutterstock