Prigodni pokloni za blagdane

darivanje

S obzirom da se bliže blagdani, počinjemo razmišljati o poklonima za svoje najdraže. Po trgovinama se nudi niz toga što bismo mogli zamotati i staviti pod bor, no uvijek se teško odlučujemo. A moramo paziti i na cijene.

Ukoliko znamo što osoba kojoj kupujemo poklon želi, onda je stvar riješena. No, što ako ne znamo?

Postoje neke stvari koje uvijek dobro dođu i nikad nećemo pogriješiti ako ih poklonimo:

1. Šal, rukavice

Ukoliko je osoba kojoj kupujemo poklon klasičniji tip, u skladu s tip ćemo joj kupiti jednobojne rukavice i neki umjereniji šal. Ukoliko je moderna, voli žive boje i šarenilo, kupit ćemo joj neki cool moderni šal, veselih boja. Bar je to lako, s obzirom na izbor šalova koji se nudi. Od materijala do boja, uzoraka i veličina.

Ista stvar je s rukavicama. Što se tiče cijena, možemo ih naći od pedesetak pa do onih od par stotina kuna, sve u skladu s našim mogućnostima.

2. Rokovnik

Prigodan dar i za žene i za muškarce. Obzirom da nas iza ugla čeka nova godina, svakome dobro dođe, pogotovo osobi za koju znamo da voli planirati. Rokovnici nisu više kao što su prije bili, crni, klasični, ozbiljni… Sada ima i onih veselih, s raznim citatima i zanimljivim sličicama koji su dio njih.

3. Kozmetika

Parfemi, kremice, sjenila… Sve što ide u kozmetičku torbicu uvijek će razveseliti svaku ženu, a parfemi i muškarce. Jedino, ako ne znate ukus osobe kojoj kupujete. Zasto nemojte riskirati pa joj pokloniti ruž, a ne znate je li nijansa pogođena. Radije umjesto toga izaberite neku kremu za lice ili parfumirano mlijeko za tijelo jer s tim nećete pogriješiti.

4. Poklon bonovi

Poklon bon za drogeriju ili neku trgovinu će definitivno razveseliti osobu kojoj ga poklonite jer ćete biti sigurni da će odabrati ono što zaista želi i treba. Stoga, sve više dućana nudi poklon bonove za razne iznose pa možete i tako skratiti vrijeme potrage za idealnim poklonom.

Mogućnosti je mnogo, i za one višeg i nižeg budžeta… Za one kreativnije i maštovite, sigurno neće biti problem, ali postoje i praktična rješenja poput poklon bonova za one ostale!

Autor: Tajana, Foto: Ljupco Smokovski/Shutterstock