Predstavljen redizajnirani portal Tulumarka.com

Nakon nekoliko mjeseci rada, svjetlo dana ugledao je redizajnirani portal Tulumarka.com, a rezultat je pregledniji i informativniji portal, veći formati fotografija te nekoliko novih funkcionalnosti.

Osim novog dizajna, portal je doživio i određene sadržajne promjene. Najpopularniji sadržaji i dalje su atraktivne galerije iz klubova, po čemu je Tulumarka poznata još od samih početaka. Dodatno su naglašena događanja i klubovi, te njihova povezanost s ostalim sadržajima na portalu.

Cjelina Ulaznice  potpuna je novost – osim kupovine ulaznica i osvajanja istih putem nagradnih igara, Tulumarka će svojim korisnicima u suradnji s najpopularnijim noćnim klubovima omogućiti rezervaciju mjesta u klubu i prijavu na popis, čime ovaj najposjećeniji domaći portal za izlaske želi postati centralno mjesto za ovu vrstu usluge.

“Predstavljanje redizajniranog portala prva je faza nove Tulumarke, a do kraja godine posjetiteljima ćemo predstaviti još jednu veliku cjelinu koja će biti potpuna novost i za koju vjerujemo da će izazvati velik interes” – najavio je voditelj projekta Branimir Prskalo.

Tulumarka.com pokrenuta je 2004. godine, a u listopadu 2011. godine pridružena je portalima Teen385.com i MojFaks.com. Za aktualni dizajn zaslužni su Blagonic Brothers.

Web: www.tulumarka.com