Pozdrav ljetu u Novigradu

Plaža u Novigradu, Foto: Robert sk/Wikimedia

Cijelo vrijeme ste maštali i planirali tih dva do tri tjedna godišnjeg odmora na moru i taj je trenutak napokon došao. Budući da ste bez problema odabrali Novigrad kao svoju destinaciju vjerujemo kako želite čim više saznati o tome što vas očekuje na godišnjem i gdje se sve možete zabaviti.

Povodom ljeta i nadolazeće turističke sezone grad Novigrad zajedno sa svojim lokalnim stručnjacima organizirao je jedinstvenu manifestaciju koja traje cijeli dan, a koja simbolično obilježava početak ljeta.

Naravno radi se o manifestaciji poznatijoj kao “Pozdrav ljetu” koja se odigrava početkom sedmog mjeseca, a radi se o cjelodnevnom animacijskom programu kako za djecu tako i za odrasle na samoj plaži. Cijelu manifestaciju prati glazba uživo i bogata gastronomska ponuda.

Pozdrav ljetu bi slobodno mogli nazvati svojevrsnom uvertirom svim zabavnim sadržajima koji slijede nakon ovog događaja. Pozdrav ljetu je idealna prilika da si dobro isplanirate dane kako bi skoro svaki od njih bio kao ovaj prvi kada se zajedno sa svima ostalima veselite ponovnom ljetu i ljetnim radostima.

Kako bi doživljaj bio još ugodniji tu je i nevjerojatni ambijent grada koji je oduvijek slovio za jedno od najromantičnijih  mjesta u Istri gdje možete uživati u autohtonim gastronomskim delicijama, brojnim sportskim aktivnostima, naravno kupanju, razgledavanju brojnih povijesnih znamenitosti kao što su bazilike i muzeji.

Naravno u sklopu bogate ponude tu je i velik izbor smještajnih jedinica koje će vas dočekati spremne da krenete na svoje ljetovanje iz snova. Vjerujemo da nema boljeg načina od proslave početka odmora od manifestacije kao što je “Pozdrav ljetu” koja će vam nastojati dočarati što vas sve čeka ako se odlučite zadržati na ovom dijelu Jadrana.

Foto: Robert sk/Wikimedia