Poreč24, poznati online turistički vodič

Neptunov hram u Poreču, Foto: Georges Jansoone/Wikimedia

Na zapadnoj obali poluotoka Istre nalazi se grad Poreč poznatiji kao grad čija se starost procjenjuje na dvije tisuće godina. Radi se o području u kojem prevladava blaga klima bez napornih ljetnih sparina sa najtoplijim mjesecom kolovozom s prosječnom temperaturom od 30°C.

Poreč je grad s više od 3.850 sunčanih sati godišnje, što u prosjeku iznosi više od deset sati sunca na ljetni dan. Sve u svemu radi se o jednoj od najpopularnijih turističkih destinacija koja već duže vrijeme privlači velik broj gostiju koji se uporno vraćaju, jer znaju prepoznati pravu zabavu.

Koliko je popularan svjedoči i velika zainteresiranost za ovaj dio Hrvatske, a tome najviše ide u prilog činjenica kako se za tu svrhu oformio posebni portal na internetu koji pruža sve potrebne informacije koje bi vas mogle zanimati.

Naravno da pričamo o Poreču 24. Ako niste znali Poreč24. com je poznati online turistički vodič usmjeren prije svega za sam grad Poreč i njegovu okolicu. Na ovom portalu možete dobiti sve potrebne informacije koje bi vas mogle zanimati.

Dakle želite li saznati malo više o samom smještaju, znamenitostima, sportu, događanjima te povijesti grada, obratite se na željeni portal gdje ćete dobiti sve potrebno.

Vjerujemo da se radi o itekako korisnoj stvari pogotovo ako ste se prvi puta zaputili prema tom dijelu Istre.

Portali kao što je Poreč24 nisu ništa novo i neobično. Radi se o tome da ako želite biti biti ozbiljni konkurent za turizam i ako želite postati prava turistička destinacija, tada jednostavno morate razmišljati o tome kako svoje buduće goste informirati na najbolji mogući način.

Trebate voditi računa o tome da informacije moraju biti lako dostupne i prije svega iscrpno iznešene, ali samo one bitne za koje pretpostavljate da bi vaše goste moglo zanimati, kao što je slučaj s vremenskom prognozom i svim brojevima za hitne slučajeve.

Autor: S.Š. Foto: Georges Jansoone/Wikimedia