Popularni ruževi za ljeto

crveni ruž

Ove godine sa svih strana su zaživjeli veseli tonovi boja koji nam zasigurno prognoziraju i tako neodoljivo ljeto. Donosimo vam sve nijanse ruževa za usne koje će ovoga ljeta biti vrlo moderne i nezaobilazan trend te koje bi se trebale naći u svakoj kozmetičkoj torbici.

Pod broj jedan donosimo vam ruž koji je tamno crvene boje. Isto tako, odličan izbor bit će i ruž srednje nijanse crvene boje koji ne bi trebao biti presvijetli niti pretamni. Takva nijansa crvene boje zasigurno će podići svaku kombinaciju te svaki make up look.

Osim crvenog ruža, ovog ljeta izuzetni hit je dakako narančasti ruž koji stoji uz svaku put. Dakle, ako ste nešto svjetlije puti nećete se morati brinuti oko toga da li će vam narančasta boja stajati.

U nastavku pogledajte kako uljepšati usne uz pomoć ombre tehnike i popularne ružičaste boje.

Isto tako, za one žene koje po ljeti brzo potamne i cijelo ljeto imaju preplanulu brončanu put odlično će stajati narančasti mat ruž koji će privlačiti pažnju.

Osim raznih crvenih nijansi, ovo ljeto je i dalje označeno tamno ljubičastim tonovima. Naime, tamno ljubičasti ruž zasigurno će stajati punijim usnama kojima će odavati jedan decentan izgled. Na vama je samo red da se odlučite koju nijansu biste voljeli isprobati i odvažno nositi.

Osim toga, dobro je znati da kod ruža ljubičasta boja make up na očima ne treba biti posebno naglašena, naprotiv može biti u potpunosti minimalistička jer su boje na usnama već u centru pažnje.

Osim takvih jarkih ruževa, ljubiteljice nešto nježnijih nijansi mogu odabrati između boje fuksije te još nježnije koraljne boje.

Ako vam se možda još i to čini prejarkim, slobodno se odlučite za popularne svjetlo roze nijanse te za standarni nude koji pristaje gotovo na svakoj ženi i koji je i dalje hit i ove godine.

Tako svjetle nijanse ruževa dobro će pristajati uz dosta naglašene oči jer će se stvoriti pravi kontrast cijele šminke.

Autor: A.B., Foto: Dmitry_Tsvetkov/Shutterstock