Poboljšanje seksualnog života

muškarac i žena

Današnji tempo i način života većine ljudi je sto na sat, pa tako mnogo stvari u životima mnogih trpi, a među njima je i seksualni život. No, kako ga možete održati i napraviti da ne nestane, donosimo u nastavku. Za početak bi bilo dobro kada bi promijenili rutinu!

Što znači, ako spolni odnos imate najčešće ujutro ili ga imate navečer, da to jednostavno obrnete, kako ne bi došlo do zasićenja i rutine koja brzo dosadi. Pokušajte biti spontani, pa iznenadite i zaskočite partnera kada to najmanje očekuje, kako bi napravili nešto novo i drugačije, što će podići seksualnu energiju u vašem odnosu. Naravno, nemojte to napraviti ukoliko vaš partner nije u tom filmu jer ćete se onda samo razočarati i izgubiti volju tako nešto drugi puta napraviti.

Druga vrlo važna stvar za zdrav i dobar seksualni život je da prije i tijekom seksa zaboravite na probleme. Nećete se opustiti ukoliko će vam se kroz glavu vrtjeti problemi, pa ih zato odlučno ostavite ispred vrata spavaće sobe.

Pokušajte razgovarati tijekom seksa, na taj način ćete potaknuti hormone i seksualne impulse u svome tijelu. Ako je prisutna samo tišina tijekom seksualnog odnosa, vaš mozak počinje spavati, a i cijeli odnos zapravo postaje neugodan. Ukoliko imate problem sa otvaranjem, započnite sa malim koracima. Primjerice prvo sa svojim partnerom počnite pričati o seksu izvan kreveta, zatim polako počnite pričati i tijekom seksa.

Održavajte seksualnu napetost tijekom cijelog dana. Bilo da šaljete provokativne sms-ove, pokazujete pogledom ili odjećom, kako god.. Držite tu seksualnu napetost tijekom cijelog dana. Na taj način ćete pokazati partneru svoje želje, a kada dođe večer vaš seks će biti bolji nego što možete zamisliti.

Napravite u krevetu nešto o čemu oduvijek maštate ili nešto što još niste isprobali, a htjeli bi. To ne samo da će poboljšati seksualni odnos, nego će vas i zbližiti sa vašim partnerom. Naravno jako je bitno da svome partneru kažete što želite i što vas zadovoljava i uzbuđuje te da on istu stvar kaže vama, tako neće biti grešaka i zabune u krevetu, nego će svaki puta biti samo bolje.

Autor: A.Z., Foto: Goodluz/Shutterstock