Ples na šipki

ples-na-sipki

Želite li se rekreirati, izgubiti višak kilograma, a ujedno se osjećati senzualno i zavodnički? Odaberete li ples na šipki, ništa lakše. Ovaj zanimljiv ples označava novu vrstu tjelovježbe. Žene je vole jer se tijekom vježbanja, ali i nakon njega osjećaju lijepo i poželjno.

Ples na šipki savršen je za one žene koje jednostavno nemaju dovoljno vremena za pilates, gimnastiku, plivanje, teretanu ili fitness. On obuhvaća sve ove elemente vježbanja, uključujući i vježbe disanja, ravnoteže, motoričke sposobnosti i opuštanje. Vježbe koje proizlaze iz plesa na šipki odlično oblikuju žensko tijelo, posebno naglašavajući siluetu i obline.

Ples ima mnogo teških, zahtjevnih pokreta za koje treba dosta vremena, truda i vježbanja. Uz malo strpljenja, bez problema možete savladati sve što donosi ovakva vrsta vježbanja. Prije početka, obavezno je potrebno dobro se istegnuti kako ne bi došlo do kakvog uganuća ili istegnuća. Osim toga, potrebno je imati udobnu i primjerenu odjeću kako ne biste zapeli ili se ozlijedili. Uska, pripijena odjeća najbolji je odabir prilikom izvođenja plesa.

Zahvaljujući udjelu meditacijskih pokreta i vještina, pomaže kod opuštanja i rješavanja stresa nakupljenog tijekom dana. Samo meditiranje jednako je tako odlično želite li se na trenutak opustiti i uživati, ali nemate dovoljno vremena. Ples oko šipke vježba je namijenjena isključivo ženama.

Vježbate, jačate svoje mišiće i zglobove, a ujedno imate osjećaj senzualnosti i seksipila. Konbinacijom yoge i pilatesa, vaše tijelo će dobiti unutarnju snagu te energiju. Jačanjem unutarnje snage, ujedno jačate svoje samopouzdanje. Poznato je da ljepše izgledamo kad se osjećamo sretnije i bolje. Stoga nije nimalo slučajno što ovaj ples uspješno pomaže zaposlenim, stresu izloženim ženama.

Program vježbanja nije fiksan što znači da možete kombinirati pokrete i vježbe po svojoj želji. Prilikom vježbanja potrebno je konzumirati velike količine tekućine jer se tijelo izmori. Još jedna važna stvar koja bi vas mogla potaknuti da odete na satove plesa na šipki je taj što jača libido i time poboljšava vaš ljubavni život.

D.Š. Foto: Julenochek/Shutterstock