Platforme na pruge

platforme sa prugama
Platforme sa prugama, Foto: Dimj/Shutterstock

Žene su neopisivo vezane za svoje cipele. Sve one cipele koje tako pazimo, slažemo ih u zasebne kutije, čistimo ih i gledamo sa ponosom. Sve one imaju svoju priču. Bile su s nama na nekim bitnim događajima, prisustvovale upoznavanju zanimljivih ljudi, dočekale s nama magične sumrake i lude zore.

Iako volimo one koje su na petu i nitko ne može poreći koliko dobro noga u njima izgleda i kako se naše držanje i stav odmah mijenja jasno je da su neudobne i da nisu namijenjene tome da u njima provedemo čitav dan. One su rezervirane za posebne prilike, a ne cjelodnevno jurcanje po gradu.

Tenisice ipak postoje tu iz drugih razloga. One su rezervirane za slobodno vrijeme. Šetnje sa prijateljima ili psom, možda eventualno trčanje u trenutcima kada odlučimo zdravo živjeti. No iako možete u njima svašta ipak postoje situacije kada nisu prikladne. Pa zašto ne biste tada spojile ova dva suprotna pola na sjajan način.

Platforme su rezultat ovakvog spoja. Kako su povišene ipak produžuju nogu i čine je vitkom i vretenastom. No puna peta, iako povišena raspoređuje tjelesnu težinu na veću površinu i daje stabilnost. Ako je peta još načinjena od fleksibilnog pluta tada ćete imati osjećaj kao da hodate po oblaku.

Moderne boje ovoga ljeta su one neonske za odvažne, za nježne duše tu su pastelne boje, cvijeće na stopalima za romantične i ni više ni manje nego uvijek aktualne pruge. Za klasične pruge birajte one mornarske u kombinaciji tamno plave i bijele.

Ovo je već prokušani recept. Odlično će pristajati na laganu bijelu ljetnu odjeću koja leprša oko tijela, a mornarski uzorak na stopalima podsjeća na daleke plaže.

No želite li malo protresti stvari odaberite neki model sa šarenim prugicama, poput onih u bojama sladoleda ili u duginim bojama. Njega možete kombinirati sa svakom bojom koja se na  prugicama nalazi, ali neka odjevni predmet bude monokroman kako ne biste izgledali kao jedna od papiga s gusarevog ramena. Želimo vam ugodan i lak korak.

 Autor: L.K. Foto: Dimj/Shutterstock