Odjeća za punije žene

cure obline

Koliko god punije žene mislile kako je loše imati obline, i koliko god one ne voljele svoje tijelo ili se jednostavno ne osjećale ugodno u njemu, trebaju samo naučiti istaknuti svoje vrline i prihvatiti svoju građu. Samo je malo potrebno volje i truda i svaka žena s oblinama može se svakodnevno osjećati lijepo i poželjno.

Da bi izgledale vitko i seksi trebate istaknuti svoj struk. Znači ne onaj dio kod pupka, nego najtanji dio svog struka. Najbolje bi bilo kada bi nosile visoke hlače ili šoseve visokog struka, te nosile tanke remenčiće oko struka. Suknje i hlače u tamnim bojama najbolje pristaju punijim ženama.

Velikim grudima potrebni su dobri i kvalitetni grudnjaci, koji grudima moraju davati potporu i koji moraju dobro pristajati. Svakoj ženi koja ima veće grudi, ako ima kvalitetan i dobar grudnjak, linija će biti vitkija i skladnija.

Kada birate obuću, obratite pažnju na to kako izgleda cijela vaša figura sa u novim cipelama, a ne samo kako vam se sviđaju cipele. Ono što definitivno trebate izbjegavati su cipele koje se vežu oko gležnja! Sva obuća koja može skratiti figuru, nikako nije za vas.

Što prije prihvatite građu svoga tijela i počnete se oblačiti u skladu sa time, to ćete prije bolje izgledati. Ne pokušavajte se oblaćiti kao mršavice sa pplakata, jer niste tako građene i neće vam tako stajati ta vrsta odjeće. Radije uzor potražite u nekoj poznatoj glumici sa oblinama, pa vidite kako se ona oblači.

Prekratke odjevne kombinacije ili preuske, na vama mogu izgledati degutantno, pa izbjegavajte tajice i uske topiće, a počnite nositi remenje oko struka i zatvorene dekltee, koji će vam izvrsno pristajati i u kojima ste nepobjedivi!

Biti žena s oblinama u više stvari ima prednosti, jer osim što ne morate stavljati umetke da bi izgledale ženstveno, vaše tijelo uz pomoć par odjevnih krpica može izgledati najpoželjnije ikada.

 Autor: A.Z., Foto: saras66/Shutterstock