Odjeća sive boje je univerzalni modni odabir

žena u sivoj košulji
Žena u sivoj košulji, Foto: Zoom Team/Shutterstock

Neke stvari u životu su konstantne i dio svakodnevnog života svakog čovjeka. Među njih ubraja se i neutralna siva boja kao dodatak uz koji se može kombinirati više toga. Odjeća u sivoj boji zahvalna je iz više razloga, a kao glavni navodi se bezbroj kombinacija, bilo da se radi o poslovnom izgledu ili možda druženju s prijateljima te za posebne prilike poput romantične večere.

Siva boja ide uz puno boja i nijansi, a kao prva navodi se ljubičasta boja. Te dvije nijanse su kao stvorene jedna za drugu, one se savršeno nadopunjavaju i čine posebnu priču.

Želite li iskušati slobodno odaberite košulju u sivoj nijansi obogaćenu s vestom u ljubičastim tonovima. Ovakav izgled možete obogatiti torbicom u ljubičastoj boji kao i cipelama koje će zaokružiti cijelu priču.

Kada se spremate za posao, a niste sigurni što bi odjenuli, pokušajte sa sivom i plavom kombinacijom. Možda košulja svijetlo plave boja sa sakoom u sivoj nijansi i hlačama na crtu u istoj boji. Bit ćete istovremeno elegantni i spremni za rad.

Večernje kombinacije su brojne. Jedan od mogućih odabira su koktel haljine u sivim tonovima obogaćene pokojim dodatkom, bilo da se radi o resicama, remenu ili nečem drugom. Svoju večernju toaletu zaokružite s cipelama i torbicom u isto neutralnoj boji, ili otiđite dalje i odaberite neku od pastelnih ili hladnih boja.

Iako su u modi trenutno žive boje, to ne znači da se vi nekad ne možete upustiti u klasične i decentne vode. Klasika uvijek prolazi pa tako i siva boja kao dio dugogodišnje tradicije koja ne stari i koja je vječna.

Boja mente i sive još su jedan par koji uvijek prolazi i s kojim možete zasjati i ove sezone. Sigurno u ormaru imate nešto od toga, a ako nemate tada brzo pravac prema prvom slobodnom dućanu kako bi malo osvježili svoj izgled.

Autor: S.Š. Foto: Zoom Team/Shutterstock