Odaberite savršeni korektor

našminkana žena

Malo je žena koje mogu zamisliti šminkanje, a da na lice nisu stavile i korektor. Taj čudesni mali dodatak je pravi saveznik kada treba pokriti sve one male nepravilnosti za koje ne želite da se vide. Korektor je kao stvoren za prikrivanje podočnjaka i svega ostalog što ne treba ugledati svjetlo dana.

Skoro svaka žena zna zašto bi morala imati korektor, ali mnogo je onih koji nisu sigurni kakvi sve korektori postoje i u kakvim pakiranjima dolaze. Dobro je znati da svaki od njih nudi rješenje za određeni problem.

Pogledajte kako pravilno nanijeti korektor.

Korektor u sticku je najpoznatiji i njega je najbolje koristiti za prikrivanje velikih nepravilnosti. Nije ga lako nanijeti, ali su poznati po tome što odlično pokrivaju sve ono za što ne želite da se vidi. Korektor u sticku je odličan za prekrivanje kolutova ispod očiju.

Korektor u tubi ima laganiju i kremastiju strukturu i upravo je zbog toga savršen za pokrivanje područja ispod očiju jer je jednostavan za primjenu. Brojni make up stručnjaci su se složili da je najbolje korstiti ga u kombinaciji s tekućim puderom.

Korektor koji dolazi u posudi dobar je prikrivanje područja ispod očiju. Poznat je po tome što je kremast, ali možete ga nabaviti i u sušoj verziji s malo manje ulja. U takvom obliku je idealan za pokrivanje diskoloracije.

Highliter je dobar za prikrivanje nedostataka, ali nikako za potpuno skrivanje bilo kakvog oblika nepravilnosti ili nedostatka. Ovakav vrsta korektora će pomoći ublažiti bilo kakav nedostatak. On će se i dalje vidjeti, ali neće toliko uskakati u oči.

Imate li problema s napuklim kapilarama? S korektorom u olovci sakrit ćete i ovaj problem i odmah se bolje osjećati. Odličan je i ako želite popraviti liniju oko usana. Korektor s aplikatorom možete nanositi i bez tekućeg pudera, samo vam je potrebna odgovarajuća nijansa koja će se stopiti s vašom bojom kože. Pronađite korektor za sebe.

Autor: S.Š., Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock