Obuća za muškarce

cipele za odijelo
Cipele za odijelo, Foto: nito/Shutterstock

Kako je važno za ženu koje će cipele iskombinirati sa svojom odjećom, isto tako je važno i za muškarca koji imalo drži do sebe. Nije svejedno hoće li se pojaviti u odijelu i možda tenisicama, ili će kojim slučajem obući cipele za odijelo na trenirku. Sve su to moguće kombinacije koje nikako ne dolaze u obzir, a ponajviše iz razloga što ne samo da nije ukusno, nego ujedno skroz van prihvatljivih modnih okvira.

U zadnje vrijeme sve je više muškaraca koji itekako vode računa o tome kako izgledaju, a tu se ne misli samo na metroseksualce nego i sve ostale koji ne žele izgledati bilo kako nego u skladu sa svojom odjećom.

Postoji nekoliko mogućih kombinacija, a u skladu s tim i nekoliko modela koji uvijek mogu proći. Klasične tenisice rezervirane su samo za sportske aktivnosti i idu savršeno uz trenirku i sličan tip odjeće.

Cipele tenisice drugi su tip odjeće svakako jedan od popularnijih budući da se radi o zahvalnom modelu koji se može kombinirati uz više toga kao što je casual outfit koji se može primjeniti za nekoliko prilika. Njih možete nositi uz traperice i hlače od pamuka.

Klasične cipele za muškarce su uglavnom one koje se nose uz odijela i koje jednostavno idu u kategoriju klasičnih i bezvremenskih cipela koje će uvijek biti “in”.

A kako i ne bi bile kada se radi o pravom muškom modelu rađenom upravo za svečane prilike.

Unazad već nekoliko godina u dućanima su izloženi razni modeli tako da i muškarci imaju malo veći izbor gdje se mogu malo više opustiti i izabrati najbolje za sebe. Treba izdvojiti klasične i elegantne cipele na špic te one malo zaobljenije.

Također treba spomenuti modele na vezanje i mokasine. Za svakog ponešto i za svaku dob. Cipele na vezanje su zasigurno među najstarijim modelima koji odolijevaju promjenama iz modnog svijeta već tako dugo.

Mokasine i svi ostali modeli svoje su obožavatelje našli među mlađom populacijom koja se ne smatra velikim ljubiteljem elegancije i klasike.

Autor: S.Š.  Foto: nito/Shutterstock