Njega noktiju zimi

lijepi nokti

Njega kože je važna i ne bi ju bilo dobro zanemariti. Pored njege kože nikako ne smijete zaboraviti na svoje ruke i nokte koji isto tako moraju biti njegovani i uredni. Možete li zamisliti da se rukujete s novim klijentom, a da vam ruke izgledaju kao u starice?

Ruke moraju biti njegovane, koža mekana, a nokti moraju biti uredni. Bez obzira na doba godine važno je da vodite računa o ljepoti. U usporedbi s ostalim godišnjim dobima, zima je možda najokrutnija, jer tada je surovim vremenskim uvjetima izložena ne samo koža na licu nego i ruke.

Ruke bi bilo najbolje njegovati posebnim kremaa koje u sebi imaju dovoljnu količinu vitamina i ostalih sastojaka koji koži vraćaju prirodnu mekoću i elastičnost. A što je s noktima? Kako ćete njih njegovati u periodu kada se temperature kreću oko nule i kada vam je jedino važno ugrijati se?

Njega noktiju zimi podrazumijeva tretman koji se radi u brojnim kozmetičkim salonima. To je mikrodermoabrazija, a radi se o tretmanu koji se sastoji od mehaničkog pilinga koji pomaže ukloniti sve odumrle stanice na koži.

Način kako možete uljepšati svoje nokte i da vam uvijek izgledaju prekrasno i neodoljivo je trajni lak za nokte. Nanosi se kao i obični lak, a može trajati do tri tjedna. Najbolje je što nije kompliciran za nanošenje i ne treba vam puno vremena.

Nećete pogriješiti ako se odlučite za boju vina, indigo ili plavu boju, jer su to nijanse koje se najbolje slažu s hladnim godišnjim dobom. Vizažisti su se složili kako bi bilo najbolje poigrati se s ovim nijansama da bi vam nokti uvijek izgledali lijepo i neodoljivo.

Nije svejedno kako ćete se pojaviti na poslu, ili kako ćete izgledati dok idete van s prijateljima. Izgledajte uvijek zanosno i budite spremni očarati u svakom trenu. A zar to i nije najvažnije?

Autor: S.Š., Foto: Julia Ivantsova/Shutterstock