Nindža kornjače

nindža kornjače

Koliko je vas gledalo crtane filmove o junacima pomalo neobičnog izgleda, a jedina maska kojom su se štitili da ih netko ne prepozna su povezi preko očiju? Nije teško pogoditi da se radi o junacima, ali ne u ljudskom obliku nego kornjačama.

U skladu s najnovijim trendom snimanja nastavaka tako je i film “Nindža kornjače” dobio još jednu priliku u kojoj će podjednako uživati najmlađi, ali i oni malo stariji. Djeci će društvo praviti njihovi roditelji koji su odrastali s ovim zabavnim i simpatičnim junacima.

Film “Nindža kornjače” najnovija je verzija snimljena u suradnji režisera Jonathana Liebesmana koji je radio na filmu “Bijes Titana” i Michael Baya koji je svoj prepoznatljivi rukopis stavio na Transformers franšizu. Već sama suradnja ova dva genijalca garantira zabavu svima koji žele osjetiti čar djetinjstva i još jednom se prisjetiti kako je to kada pravdu osigurava skupina simpatičnih ratnika.

Kako svaki grad treba heroja i junaka koji će poslužiti kao oslonac, tako i New York treba junake koji će ga obraniti od zla koje vreba. Nakon što gradom zavlada veliko Zlo koje se polako uvuklo u sve slojeve društva, na četvorici braće je da ga spase. Svoj poziv spasitelja otkriju u kanalizaciji ispod Manhattana i ne treba im dugo da postanu Nindža kornjače.

Kako to bude u svakom filmu gdje junaci trebaju pomoć običnih ljudi, tako i ovdje neobična četvorka počne surađivati s lijepom novinarkom April O’Neil (Megan Fox) i njenim šaljivim kamermanom prepunim dobrih ideja, Vernom Fenwickom (Will Arnett). Sada svi zajedno moraju raditi kako bi spasili grad od opasnog Shredderovog plana.

Da je film pun akcije i napetih scena to je sigurno i upravo je zato rezerviran za sve one koji se žele odmoriti od svakodnevnih problema i osjetiti kako je to bilo nekada kada su bila djeca. Upravo će ona sigurno uživati u još jednoj zabavnoj avanturi kornjača, koje će dokazati kako dobro uvijek pobjeđuje.

Autor: S.Š., Foto: teenagemutantninjaturtlesmovie.com