Neugodne situacije na vjenčanjima

nezgodne situacije

Kada krenu planiranja vezana za vjenčanje, te sama organizacija i proslava često dolazi do problema koji su uvijek prisutni prilikom bilo koje organizacije vjenčanja i samog procesa vjenčanja. U nastavku vam donosimo neke od najčešćih problema koji se mogu javiti, a na koje se trebate pripremiti, te znati kako ih riješiti.

Svaka obitelj ima nekog dalekog rođaka ili nekog bližeg člana obitelji koji je sklon malo više popiti, pa napraviti nered ili neočekivane situacije. Kako bi to izbjegli, najbolje je da te osobe upozorite da bi voljeli da se lijepo zabave, ali da ne želite nikakve ekscese na dan svog vjenčanja, te ljude koji ih okružuju upozorite da ih malo pripaze za vrijeme proslave kako se stvari ne bi odmakle kontroli.

Ukoliko ste dijete rastavljenih roditelja, ili je vaš budući suprug u takvoj situaciji, najbolje bi bilo da roditelje stavite da sjede razdvojeno, posebice ukoliko već imaju nove obitelji i brakove. Samo ako rastavljeni roditelji nemaju nove brakove, te mogu normalno razgovarati a da se ne posvađaju i naprave scenu, možete ih staviti da sjede zajedno.

Ako u svojoj obitelji imate osobu koja je sklona izazivanju svađa i stvaranju scena, razmislite da li ju stvarno želite pozvati. Ako ju pak pozovete, pripazite na nju ili zadužite nekoga da pripazi na nju tijekom slavlja. Isto tako ako se netko među rodbinom posvađao, te nikako ne može komunicirati i sjediti za istim stolom, stavite ih da sjede što dalje jedni od drugih tako da se ne vide.

Nikada, ali baš nikada na svoje vjenčanje nemojte zvati svoje bivše. Koliko god da ste s njima u dobrim odnosima, poziv na vjenčanje nije dobra ideja, jer svakako može završiti. Kako bi to izbjegli svoje prijateljstvo sa bivšim partnerom ostavite za neke druge dane.

Ukoliko na svom vjenčanju želite imati goste koji imaju djecu, ali ne želite na vjenčanju i njihovu djecu, onda im morate to dati do znanja, kako se ne bi iznenadili. Pritom naravno pazite na koji način ćete ih to tražiti, kako ne bi došlo do razmirica.

Autor: A.Z., Foto: Maria Sbytova/Shutterstock