Natali Dizdar

natali dizdar

Natali Dizdar je naša poznata pjevačica koja se već toliko puta dokazala kao veliki talent zahvaljujući svom glasu i šarmu, zbog čega mnogi uživaju na njenim koncertima. Iza sebe ima puno velikih hitova i kvalitetnih pjesama kao što su “Gazio si me” i “Ne daj”. Naša poznata pjevačica pristala je odgovoriti na nekoliko pitanja o sebi.

Kako bi opisala samu sebe, a kako svoj stil?

Sebe, hm…Vjerojatno opis ne bi uvijek isto zvučao i ovisilo bi o raspoloženju, ali mislim da sam generalno pozitivna, opuštena, komunikativna.. Stil stvarno ne mogu točno opisati, volim klasične komade odjeće ali i pomaknute s nekim rokerskim detaljem. Najviše volim neki dnevni casual stil ili sportske kombinacije. Uz sve moje modne odjevne kombinacije volim uskladiti dobre sunčane naočale. Trenutno uživam u modelima Toma Forda.

Što je po tvom mišljenju najvažnije na ženi?

Pa ne znam, da je samosvjesna, pametna, topla, iskrena i da drži do sebe…

Koliko ti vremena treba da se spremiš za jedan sasvim običan dan?

Jako malo, 15 minuta maksimalno.

Je li ljubav prema glazbi oduvijek bila prisutna ili se rodila u jednom ključnom trenutku?

Mislim da je uvijek bila prisutna, ali s godinama se intenzivirala.

Kako vidiš ravnotežu između praćenja trendova i osobnog stila?

Pa nisam baš tip koji slijepo prati trendove ali znam se zakačiti za neki trendovski detalj, draže mi je kad pronađem nešto što nema nitko a odražava mene, odnosno moju osobnost.

Koje su po tebi najvažnije osobine koje djevojka i žena treba posjedovati da bi ostvarila svoje ciljeve?

Ovisi o ciljevima haha, mislim da još uvijek živimo u “it’s a man’s world”, specijalno kada se radi o poslu i napredovanju u karijeri. Treba biti pametan, taktičan, otvoren, ambiciozan, fleksibilan. Mislim da su to generalno osobine koje vrijede i za muškarce i žene.

Kako napreduješ na poslovnom planu?

Trenutno sam okupirana povodom 10 godina karijere turnejom by Nokia Lumia.  Imam u planu održati koncerte u par gradova do ljeta. Izdvajam 10. 5. 2014. HNK Varaždin, 23. 5.  Vip club u Zagrebu, prekrasan prostor u Puli – Povijesni i pomorski muzej u utvrdi Kaštel  27. 6. i u mom rodnom Zadru 18. 7. u Arsenalu. Što se tiče glazbe, radno. Planiram izdati novi singl tijekom godine.

U čemu pronalaziš inspiraciju?

U svemu što me nasmijava.

Imaš li neke planove za budućnost?

Imam ih pregršt ili ih uopće nemam. Kada sam poslom zauzeta ne stignem razmišljati. Voljela bih probiti malo okvire ovog skučenog tržišta. Kao i svakom glazbeniku je uvijek u interesu što više održati kvalitetnih koncerata i snimiti odlične stvari. To je moj smjer.

Koji bi savjet dala mladim curama i koji je najbolji savjet koji si ti ikada dobila?

Teško je izdvojiti najbolji, ali naučila sam da uvijek treba vjerovati vlastitom osjećaju i intuiciji, pa eto, prosljeđujem dalje.

Što se trenutno vrti na tvojoj playlisti?

Svašta lijepo…William Onyeabor trenutno.

Autor: S.Š.